Treaclemoon funny cola sparkle

Bij de DM drogist hadden ze weer nieuwe geuren van het merk Treaclemoon. Als echte Treaclemoon liefhebber kon ik het niet laten om de Funny cola sparkle mee te nemen in mijn winkelmandje. Want een cola douche creme klinkt natuurlijk wel heel erg aantrekkelijk!

Een douche creme met cola geur, hoe gaaf! En of hij naar cola ruikt, heerlijk! En dat terwijl ik helemaal niet van cola zelf houd. Zelfs de kleur van de douche creme lijkt op cola, wat ik persoonlijk wel heel gaaf gedaan vind. De verpakking zelf vind ik wel wat simpel en had er eigenlijk wel meer van verwacht.

Funny cola sparkle

Omdat de afgelopen keren de verpakking zulke leuke elementen bevatten had ik gedacht dat ze dit wel gingen door zetten. Waarschijnlijk was het iets eenmaligs want de verpakkingen zijn nu vrij simpel vind ik zelf. De fles van de funny cola sparkle heeft een rode dop en heeft op de verpakking zelf alleen nog een citroen met bubbeltjes afgebeeld, niet heel erg bijzonder. De geur daarintegen maakt voor mij alles goed!

Bij de DM drogist is deze 500ml flacon Treaclemoon funny cola sparkle te koop voor 3,95euro. Met zo’n grote fles doe je natuurlijk ook een flinke tijd!

Wat vind jij van een cola geur als douche creme

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon funny cola sparkle

Comments are closed.