Treaclemoon – Exotic lychee sorbet

Exotic Lychee sorbet

Ik ben een groot van het Treaclemoon assortiment. Als er een nieuw geurtje is, dan ga ik altijd shoppen bij de DM drogist in Duitsland. Dit keer nam ik een aparte geur mee, namelijk Exotic Lychee sorbet één van de nieuwe geuren in het assortiment. Deze Treaclemoon Exotic Lychee sorbet kocht ik in een mini handbalsem verpakking.
Toen ik laatst bij de DM drogist was, waren er maar liefst 4 geuren die ik nog niet in mijn verzameling had. Er was 1 geur die al heel lang in het assortiment is, en 3 compleet nieuwe geuren. Ik liet al eerder de Soft watermint rain, en Wild Cherry Magic, zien op mijn blog, en vandaag is het de beurt aan Exotic Lychee sortbet. De verpakking zag er in ieder geval al heel lief en vrolijk uit.

Exotic Lychee sorbet

Treaclemoon - Exotic lychee sorbet

Toen ik deze geur mee nam in de winkel wist ik niet zo goed of ik de geur nou wel echt zo lekker vond. Lychee ruikt over het algemeen al niet heel lekker (heeft wat weg van een overgeef geur), maar nu ik hem hier in huis heb wordt die gedachten alleen maar bevestigd. Ik vind de geur echt ruiken naar iemand die net heel overgegeven. Ik vind hem dus niet zo lekker als dat ik normaal te spreken ben over de geur van Treaclemoon.

De verpakking van deze geur ziet er wel heel leuk uit. Eigenlijk zoals we gewend zijn van Treaclemoon. Deze handbalsem kocht ik bij de DM drogist voor maar 1,95euro. Hij is makkelijk mee te nemen in de tas of koffer, en dus ideaal voor als je op vakantie gaat.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon – Exotic lychee sorbet

  1. Ik heb zelf ook producten van dit merk ik vind het hele fijne producten. Lychee vind ik ook niet zo lekker ruiken. Liefs x

Comments are closed.