Treaclemoon – Dusted Cocoa heaven

dusted cocoa heaven
Alle chocolade fans opgelet, dit artikel moet je lezen! Waarom? Omdat je dit product absoluut niet mag missen als je van chocolade houd. Eenmaal de geur van dit product geroken, en je wilt niets anders meer. Ik heb het natuurlijk over de Treaclemoon dusted cocoa heaven. Een aanwinst voor iedere chocolade liefhebber!

Als je van chocolade houd, dan is dit echt iets voor jou. De Treaclemoon – Dusted cocoa heaven is een heerlijke cacao geur die geschikt is voor onder de douche of in bad. Deze bath en shower gel heeft zelfs een bruine chocolade kleur.

Ik ben dol op het merk Treaclemoon, momenteel heb ik al 11 verschillende geuren, van shower gel tot aan body lotion. Zelf vind ik de body lotions van Treaclemoon erg fijn, en daarbij blijft de geur ook het langste hangen. Van de shower gel merk ik vaak na het douchen niets meer.
Dusted Cocoa heaven
De shower gel schuimt lekker, en kun je goed uitsmeren. De geur blijft zolang je je niet af spoelt hangen in de ruimte en op je huid. Na het afspoelen merk ik nog maar vrij weinig van de geur, ook al voelt mijn huid na die tijd wel lekker zacht aan. Schrik niet als je je aan het afspoelen bent, want het water wordt door deze shower gel wel bruiner.

Af en toe hebben ze bij de Albert Heijn 35% korting, en zodoende schafte ik deze lekkere fles met shower gel aan. Ik denk dat ik hier best een tijdje mee vooruit kan, want met een verpakking van 500 ml is het niet de kleinste.

De producten van Treaclemoon zijn onder andere te koop bij Albert Heijn of bij de DM in Duitsland. Bij Albert Heijn kosten de producten van Treaclemoon €4,95 en bij de DM zijn dezelfde producten €3,95.

Vraag: Kende jij de producten van Treaclemoon? En wat denk jij dat je vind van deze chocolade geur?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Treaclemoon – Dusted Cocoa heaven

    1. Ja, het is ook echt een heel fijn product. Mocht je hem tegenkomen bij de Albert Heijn of Etos zou ik zeker even gaan ruiken 🙂

Comments are closed.