Treaclemoon Cute Satsuma smile

Treaclemoon cute satsuma smile

Treaclemoon Cute Satsuma Smile heb je misschien al gezien in de shoplog van een aantal weken geleden. Toen ik me realiseerde dat ik hier nog helemaal geen review over had geschreven, ging ik er snel mee aan de slag. Dit product is alleen in Duitsland te koop, en ik heb hem aangeschaft bij de DM drogist. Wat dit voor geur is, en wat ik van dit product vind, lees je in dit artikel.

Toen ik door mijn artikel archief bladerde realiseerde ik me dat ik maar heel weinig van mijn Treaclemoon collectie heb gereviewd. Daarom wordt het tijd dat ik ze allemaal voor je ga beschrijven, en vertel ik je graag meer over de verschillende geuren. Ik zal elke geur in een apart artikel reviewen zodat ik voldoende aandacht aan de geur kan geven. En aangezien ik nog 8 geuren heb staan, die nog niet op mijn blog zijn geweest, heb ik nog veel te doen. De komende weken kun je dus regelmatig artikelen van Treaclemoon terug zien op mijn blog.
Treaclemoon cute satsuma smile

Treaclemoon Cute Satsuma smile

Zoals je kan zien heb ik de mini variant mee genomen. Ze hadden ook nog een douchegel in een 350 ml verpakking, maar dat vond ik zelf niet nodig. Aan de naam van deze mini kun je niet afleiden wat voor geur het kan zijn. Echter doet de kleur al iets vermoeden. Ik dacht namelijk aan manderijnen of sinaasappels. Er zitten onder andere zoete amandel olie in, en shea butter. Verder is de geur die je voornamelijk ruikt grapefruit. Een hele lekkere frisse geur, die het perfect kan doen in de herfst en winter. Het leuke van deze variant is dat er op staat dat het een bodylotion is die verzorgend werkt. Het maakt de droge huid zacht en soepel. En dat klopt ook wel. Mijn huid (met name mijn handen waarvoor ik deze creme gebruik) worden heerlijk zacht. Ze voelen absoluut niet droog meer aan, en zeker nu het koud wordt buiten en je kans hebt op winterhanden. Deze mini’s en andere geuren van Treaclemoon zijn te koop bij de Dm Drogist in Duitsland en kosten 0,99cent per stuk.

Vraag: Kende jij deze geur van Treaclemoon?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Treaclemoon Cute Satsuma smile

Comments are closed.