Treaclemoon crazy orchid love badschuim

Treaclemoon crazy orchid love badschuim

Carolien, waarom koop je badschuim als je geen bad hebt? Nou ten eerste omdat het Treaclemoon is, en ten tweede met badschuim kun je zoveel meer dan alleen mee in bad gaan! Ik had namelijk de heerlijkste voetenbadjes ever met de Treaclemoon crazy orchid love badschuim. Geloof mij maar! Vanaf nu koop jij als badloos persoon (net zoals mij dus!) ook badschuim/badzout etc.

Treaclemoon is echt mijn favoriete merk wat betreft bad en douche producten, maar ook als bodylotion hoor! De heerlijke geuren en de mooie verpakkingen zijn voor mij wel echt één van de belangrijkste redenen om dit merk steeds weer opnieuw te kopen. Maar een badschuim had ik nog niet eerder uitgeprobeerd. Tijd dus om dit ook eens uit te gaan proberen, en dat zonder een bad! Ik maakte namelijk met de warme dagen in eind juli gebruik van eindeloze voetenbadjes en samen met de Treaclemoon crazy orchid love badschuim was dit een perfecte combinatie.

Badschuim – Crazy orchid love!

Treaclemoon crazy orchid love badschuim
Het schattige knap roze zakje met opvallend gedrukte tekst valt je echt meteen op in de winkel! In het zakje zit donker roze bijna paarse poeder (badzout / badschuim). Je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je eerst het poeder in bad of in een bakje strooien en vervolgens stromend water erop laten lopen, maar je kunt ook eerst water in een bad of bakje laten lopen en daarna pas het poeder erin laten vallen. Zorg er op de 2e manier wel voor dat je daarna nog even met je hand door het water heen gaat zodat het poeder zich met het water mengt.

Het poeder ruikt heel sterk maar niet vervelend, dat zeker niet! Ook vermengt met water ruikt het erg lekker. Ik kan de geur niet heel goed omschrijven maar het ruikt duidelijk naar bloemen maar tegelijkertijd ook heel erg fris en licht zoet. Eenmaal met mijn voeten erin worden ze heerlijk zacht en voelt het aan als een luxe bad. Mijn huid ruikt ook redelijk naar de geur die het poeder en water had wat ik zelf wel heel erg prettig vond.

Voor een voetenbad raad ik je aan om maar een theelepel te gebruiken van het poeder, wil je er mee in bad dan gebruik je gewoon de hele verpakking. Deze Treaclemoon crazy orchid love badschuim is te koop bij DM drogist in Duitsland en kost €1,25.

Gebruik jij wel eens een badschuim of badzout, ook al heb je misschien geen bad in huis?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.