Treaclemoon | Cherry blossom cloud

treaclemoon cherry blossom cloud

Het is me gelukt om weer nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen in Duitsland. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland dus. Treaclemoon heeft weer nieuwe geuren uitgebracht, meerdere douche producten en een aantal bad producten. De Treaclemoon Cherry blossom cloud is een heerlijk badproduct die echt perfect is voor een warm bad!
Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er een aantal nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de Cherry blossom cloud badschuim.

Cherry blossom cloud van Treaclemoon

Wederom is dit weer een geur die mij heel erg bekend voor komt. De kersenbloesem en witte thee combinatie doet mij een denken aan een geur van Dove. Het is zo ontzettend jammer dat ik jullie de geur niet kan laten ruiken door het beeldscherm, want deze geur is echt heel prettig! De zoete van de kersenbloesem en het frisse en zachte van de witte thee zijn echt de perfecte combinatie voor een ontspannen bad.
De mooie roze fles ziet er vrolijk uit en bevat 425ml, wat de enige verpakking is wat betreft badschuim. Je hebt nog een badzout die verpakt zit in kleine zakjes.

Ingrediënten van de Cherry blossom cloud van Treaclemoon:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Citronellol, Linalool, CI 16255, CI 16035

treaclemoon cherry blossom cloud
Hoe heb ik dit product ervaren?

Extra jammer dat ik thuis geen bad heb, maar dat weerhoudt mij er niet van om deze mooie roze fles te kopen. Want ook dit kan ik gewoon gebruiken voor een voetenbadje of tijdens vakanties waar misschien wel een bad aanwezig is! Dat zijn dus momentjes dat ik extra geniet van de treaclemoon Cherry blossom cloud. Zoals de verpakking al zegt, deze schuimt extra veel en dat maakt dat je wel echt heel erg van een bad kan genieten.
Daarnaast zijn de producten van Treaclemoon ook echt heerlijk en degene die mijn blog al jaren volgen, weten dat ik echt een groot fan ben van dit merk. De verpakkingen zijn super schattig en vrolijk en de inhoud is gewoon een feestje met douchen! Alle producten zijn dermatologisch getest, vegan en vrij van microplastic!

Deze 425ml fles van Treaclemoon shop je in Duitsland en kost 3,95euro. Voor als nog is deze geur niet in Nederland verkrijgbaar. Maar een tripje naar Duitsland is het zeker waard!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.