Treaclemoon calming sea secrets

Deze huidmelk is een van de nieuwe geuren van Treaclemoon. Een echte zomer geur waarin ook avocado olie is verwerkt. Eens iets anders dan de standaard douche crème, maar echt een aanrader voor de zomer!

Ik heb nog niet eerder een verpakking van Treaclemoon met huidmelk gekocht. Extra benieuwd hoe mij dit product zou bevallen. Het is helemaal mee gevallen want als je met warme dagen gebruik wil maken van een huid crème dan is deze huidmelk van Treaclemoon echt een aanrader.

Treaclemoon

Treaclemoon calming sea secrets

Dat ik fan ben van Treaclemoon bewijst wel alle flessen douche crèmes en bodylotion die ik al heb. Als ik mij niet vergis zijn dat er 13 al totaal en daar komen alle nieuw gekochte nog bij. Treaclemoon heeft inmiddels al zoveel geuren uitgebracht dat ik wel zonder twijfel kan zeggen dat alle geuren erg uniek zijn. Daarbij heb ik ook nooit huiduitslag of andere gekke dingen gehad tijdens het gebruik van deze producten. Wat ook een bijkomend voordeel is dat de producten vegan zijn en er geen siliconen en parabenen zijn toegevoegd. De producten zijn ook dermatologisch getest.

Treaclemoon calming sea secrets

Treaclemoon calming sea secrets

De licht blauwe verpakking van de Treaclemoon calming sea secrets is een perfect kleurtje voor de lente. Met een tekening van de zee en een poppetje die ervan geniet doet mij gelijk denken aan een vakantie. De frisse geur van deze Treaclemoon doet mij denken aan schone was en vind ik persoonlijk voor een huidmelk of huid crème erg lekker. De huidmelk trekt erg snel in de huid en voelt alles behalve plakkerig aan. De geur verdwijnt na een half uurtje ongeveer, maar is alles behalve hinderlijk aanwezig. Na het insmeren voelt je huid heerlijk zacht aan en heeft het gelijk de nodige verzorging gehad. Deze handige kleine verpakking van 200 ml is super handig voor de vakantie en past ook in een reisetui.

Met een super budget prijs van €1,95 is dit echt een vakantie aanrader!

Gebruik jij wel eens een bodymilk/huidmelk?

Volg:

21 Reacties

 1. blogmomentje
  13 mei / 11:20

  De fles heeft zeker een zomerse uitstraling. Deze is maar € 1,95? Dan wel het proberen waard.

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 12:35

   Jaa 1,95 euro bij de DM drogist! Is erg lekker dus zeker de moeite waard om te proberen!

 2. steetje
  13 mei / 13:29

  Spotgoedkoop, geen reden dus om het niet te proberen! Ik ben benieuwd!!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 15:40

   Haha zeg dat wel! Ga je zeker geen spijt van krijgen 🙂

 3. 13 mei / 14:13

  De fles ziet er super leuk uit met die blauwe kleur en t plaatje! Treaclemoon heeft zulke fijne producten Ben benieuwd hoe deze ruikt! Super dat t parabenen en siliconen vrij is!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 15:41

   Jaa klopt al hun producten zien er gewoon erg leuk uit! Echt een fijne geur, hoop binnenkort weer naar de DM te kunnen zodat ik een leuk winactie pakketje kan maken met een aantal Treaclemoon producten!

 4. Mark
  13 mei / 14:36

  Inderdaad een koopje! 🙂

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 15:42

   Zeker!

 5. feliceveenman
  13 mei / 15:16

  hmmm voor dat bedrag ga ik het graag eens proberen!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 15:42

   Haha ja zijn nog eens leuke prijzen! Heb dezd geur nog niet in Nederland gezien dus waarschijnlijk alleen in Duitsland te koop.

 6. Eigenwijzer
  13 mei / 17:18

  Interessant artikel!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 18:06

   Dankjewel!

 7. Laura - I scream beauty!
  13 mei / 19:36

  Ik hoop dat ze hier ook een douche gel van maken!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 19:39

   Dat hoop ik ook! Voor nu alleen deze, maar ben ik ook erg blij mee hoor 🙂

 8. 13 mei / 19:59

  Vooral bodylotion na het douche. Ik ben erg benieuwd.

 9. 13 mei / 21:00

  Ideaal! Ik ben fan van kleinverpakkingen. Ideaal voor op reis!

  • Carolien
   Auteur
   13 mei / 22:53

   Jaa daar is deze perfect voor. Neem hem dit jaar ook mee op vakantie!

 10. 13 mei / 21:41

  nog nooit gehoord van het product of merk ga er in de drogist op letten als ik weer wat douche lotions moet aanschaffen

 11. Frederique
  14 mei / 09:45

  Oh goedkoop zeg, dat zou niet verwachten wanneer je de verpakking ziet.

 12. 14 mei / 10:22

  Deze ziet er echt zo vrolijk uit! Ik denk dat de geur me wel zou aanspreken! 🙂 (Ps, onderaan je artikel schrijf je “Na het insmeren voelt je huis heerlijk zacht”, vermoedelijk moet daar huid staat! ;-))

 13. 15 mei / 10:52

  Ik kende dit nog niet. En voor die 1,95 is het best de moeite waard om het uit te proberen!