Treacelmoon | Sunset silence

treaclmoon sunset silence

Het is me gelukt om weer nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland. Treaclemoon heeft weer nieuwe geuren uitgebracht, daarvan is deze Sunset Silence badschuim er éénte van!. De Treaclemoon sunset silence is een heerlijke badzeep die echt perfect is voor een ontspannen zenmomentje!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de Sunset Silence badschuim.

Sunset silence van Treaclemoon

Deze geur is heel fris en bloemig, misschien wel iets zoets tegelijk. Het is echt een beetje een spa geur die je doet ontspannen. Precies wat je nodig hebt als je in bad ligt! En eindelijk kan ik zelf ook genieten van een bad, want ik kocht een tijde geleden een opblaasbaar bad zodat ik ook regelmatig kan genieten van een warm bad.
treaclmoon sunset silence
Persoonlijk vind ik deze geur dus heel erg op een spa geurtje lijken, het is een beetje zoetig door de mango en maracuja, een soort van veilige geur? Zoals alle badschuim producten van Treaclemoon, schuimt deze heerlijk!
Zelf vind ik dat echt heerlijk, je ruikt hem nog een tijdje na, wat ik persoonlijk erg fijn vind.
De prachtige verpakking doet je er al vanuit gaan dat je een ontspannen bad moment gaat krijgen!

Ingrediënten van de Sunset silence van Treaclemoon:
Maris sal, sodium laureth sulfate, disodium lauryl sulfosuccinate, parfum, tocopherol, carthamus tinctorius seed oil, benzyl salicylate, simmondsia chinensis seed oil, limonene, linalool, CI 15510, CI 16255.

Hoe heb ik dit product ervaren?


De nieuwe geuren van Treaclemoon wil ik gewoon hebben, mits ze lekker ruiken natuurlijk. Natuurlijk moest deze nieuwe geur wel mee naar huis want ik ben gewoon groot fan van dit merk! En nu ik een bad heb om ook de badproducten kan gebruiken, kan ik ze natuurlijk niet laten liggen!

Het schuimt precies genoeg, maar met een hardere douchestraal erop krijg je zeker meer schuim. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 80gram en kost op dit moment €0,95 bij de DM drogist is Duitsland. Voor alsnog is deze geur helaas niet in Nederland te koop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.