Treacelmoon | Happiness elixir

treaclemoon happiness elixir

Yes, ik heb weer 4 nieuwe Treaclemoon producten weten te bemachtigen. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland. Treaclemoon heeft drie douche producten en meerdere bad producten, echter heb ik van de bad producten er maar 1tje meegenomen. De Treaclemoon Happiness elixir is een heerlijke oranjekleurige douchegel die echt perfect is voor de komende lente en zomermaanden!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er meerdere nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de Happiness elixir douchegel.

Happiness elixir van Treaclemoon

treaclemoon happiness elixir
Deze douchegel kun je het beste omschrijven als witte thee met passievrucht. Het is dus een fruitige maar frisse geur. Persoonlijk vind ik het ook naar iets bekends ruiken, maar kan het niet helemaal plaatsen waar het nu precies naar ruikt. En hoe leuk is deze oranje kleur? Daar wordt je toch gelijk vrolijk van!

Ingrediënten van de Happiness Elixir van Treaclemoon:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, CI 14700

Hoe heb ik dit product ervaren?


Door mijn vele reviews van het merk Treaclemoon kun je wel raden dat ik enorme fan ben van dit merk en hun producten! De formule is net zoals alle andere producten die ik heb gebruikt is gewoon top. Het is een fijne, zachte douche gel en dat geldt ook voor de Happiness Elixir. Deze douchegel geeft een heerlijke geur in de badkamer, maar op de huid is de geur snel verdwenen. Persoonlijk vind ik dat dus erg fijn!

Het schuimt niet heel erg, maar dat vind ik dus zelf niet zo erg. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 375ml en kost op dit moment €3,95 bij de DM drogist is Duitsland. Voor alsnog is deze geur helaas niet in Nederland te koop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.