Treacelmoon | Cup of positivitea

treaclemoon cup of positivitea

Het is me gelukt om weer 4 nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland. Treaclemoon heeft weer nieuwe geuren uitgebracht, twee douche producten en twee bad producten. De Treaclemoon cup of positivitea is een heerlijke badzeep die echt perfect is voor de winter!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er 4 nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de cup of positivitea badzeep.

Cup of positivitea van Treaclemoon

Ben je fan van frisse geuren, dan is deze nieuwe geur van Treaclemoon echt iets voor jou. Een mix van appelmunt en zoethout vind ik echt een top combinatie! Het heeft iets weg van drop maar is echt ontzettend fris! Zelf heb ik geen bad tot mijn beschikking, maar ik gebruik het gewoon als badzeep, maar dan heel weinig en liefst nog wat verdund op een spons.
Het schuimt weer heel subtiel zoals alle treaclemoon douche/bad producten. Zelf vind ik dat echt heerlijk, je ruikt hem niet heel erg lang meer op de huid na het douchen of je bad. Wat eigenlijk met alle Treaclemoon producten is. De prachtige paarse verpakking vind ik ook helemaal passen bij de winter.

Ingrediënten van de cup of positivitea van Treaclemoon:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool, Citronellol, CI 47005, CI 42051

Hoe heb ik dit product ervaren?

Wie mij al langer volgt weet dat ik eigenlijk amper meer nieuwe dingen koop. Ten eerste omdat ik echt teveel producten heb liggen die ik eerst moet opmaken. Ten tweede omdat ik mijn geld liever ergens anders aan uit geef. Maar als het om Treaclemoon producten gaat, kan ik het echt niet laten om de nieuwe geur te kopen. Dat is dan tevens ook het enige wat ik koop gezien mijn enorme voorraad aan producten die ik heb liggen. De nieuwe geuren van Treaclemoon wil ik gewoon hebben, mits ze lekker ruiken natuurlijk. Natuurlijk moest deze nieuwe geur wel mee naar huis want ik ben gewoon groot fan van dit merk!

Het schuimt niet heel erg, maar dat vind ik dus zelf niet zo erg. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 425ml en kost op dit moment €2,95 bij de DM drogist is Duitsland. Voor alsnog is deze geur helaas niet in Nederland te koop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.