Travel | Vouwstoel Chairman van Obelink

vouwstoel chairman van obelink

Als je op vakantie gaat met de tent en alles moet in de auto passen dan wordt je behoorlijk creatief! Daarbij wil je alles zo compact mogelijk houden en zo min mogelijk ruimte nodig hebben voor veel spullen. Onze zoektocht begon met een vouwstoel, eentje die niet veel weegt, niet veel ruimte inneemt maar wel echt lekker zit! Die vond ik in de vouwstoel Chairman van Obelink, benieuwd wat deze zo fijn maakt?

Op zoek gaan naar een praktische stoel om te kamperen is nog niet zo makkelijk. Eerder gingen we met de vouwwagen en maakte het niet zoveel uit welke stoelen we mee namen. Het paste toch allemaal wel in de vouwwagen, maar nu we geen trekhaak hebben en alles in de auto moet ga je op zoek naar iets wat weinig ruimte in neemt.

Op zoek naar een goede kampeerstoel!

Mijn eis was dat de stoel lekker zit en niet pijn doet na een tijdje zitten. Daarbij wilde ik graag een grijze stoel die je makkelijk kunt inklappen en weinig ruimte in neemt in de auto. De zoektocht begon online maar al snel gingen we naar Obelink om verschillende opties te gaan bekijken en testen.
vouwstoel chairman van obelink

Al snel viel mijn oog op de vouwstoel Chairman van Obelink, een mooie grijze vouwbare stoel. Het frame is gemaakt van aluminium en de stof is van polyester. Daarnaast zijn de armleuningen ook voorzien van gepolsterd polyester zodat je extra comfort ervaart. De stoelpoten hebben vlakke voetjes voor extra stabiliteit en zak je niet weg in de grond! De stoel is maximaal belastbaar tot 120 kilo.

Andere praktische informatie:
Pakmaat lengte = 20cm
Pakmaat hoogte = 96 cm
Pakmaat breedte = 20 cm

Zithoogte = 43cm
Zitdiepte = 40cm
Ruglengte = 55 cm
Zitbreedte = 50cm
Gewicht van de stoel = 3,75kilo
vouwstoel chairman, kampeerstoel

Waarom mij keuze voor deze vouwstoel?


Allereerst vind ik de zit kwaliteit en comfort erg belangrijk. Want een stoel die niet lekker zit, wil je niet kopen! De stoel doet geen pijn aan je benen (ook niet met blote benen!) en daarnaast is het geen stofje waar je veel van gaat zweten als het warm is. Daarnaast vind ik de kleur en de stevigheid van de stoel ook erg goed en mooi. De wat bredere poten hebben zijn voordeel dat als het wat nat is op de camping je niet gelijk wegzakt en stabiel kunt blijven zitten. Normaal gesproken betaal je bij Obelink €39,90 per stoel, maar hij is nu afgeprijsd naar €29,90 per stoel wat voor mij de definitieve doorslag gaf. Het is een betaalbare stoel met een hele goede kwaliteit waar ik met veel plezier op zit tijdens mijn vakanties.

Mocht je niet van de grijze kleur houden, is de stoel ook nog verkrijgbaar in rood en zwart. De stoel is makkelijk mee te nemen door de draagzak die erbij geleverd is. Ook is hij ideaal op te bergen in de auto!

Welke soort stoelen neem jij mee op een kampeervakantie?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Travel | Vouwstoel Chairman van Obelink

Comments are closed.