Travel | Landal Heideheuvel in Beekbergen

landal heideheuvel in beekbergen

Het is al een paar maanden geleden dat ik een travel artikel schreef. Het voelde al die tijd niet goed met alle huidige en voorgaande maatregelen. Maar nu start ik toch weer met deze artikelen. Landal Heideheuvel in Beekbergen is een onwijs mooi vakantiepark op de Veluwe waar je een heerlijke vakantie kunt hebben. In september heb ik een midweek door gebracht bij Landal Heideheuvel in Beekbergen. Dit park staat midden in het bos en heeft naast hele fijne faciliteiten op het park ook een prachtige omgeving om er op uit te gaan.

Helaas was mijn midweek iets anders verlopen dan gepland, ik lag namelijk van dinsdag tot we naar huis gingen op bed door bijwerkingen van de medicijnen die ik krijg voor de ziekte van Crohn. Maar de maandag hebben we gelukkig nog wel het een en ander kunnen doen op en rond het park.

Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligt midden in het bos, op de Veluwe. De omgeving loont zich echt om er op uit te trekken maar ook als je alleen op de camping wilt blijven is er genoeg te doen en te genieten. De huisjes op het park liggen niet al te dichtbij waardoor je in alles rust van de accommodatie kunt genieten. Ze bieden verschillende accommodaties aan, de ene speciaal voor kinderen, de ander wat luxer maar allemaal erg mooi en vooral rustig gelegen.
landal heideheuvel in beekbergen

Het huisje dat wij hadden van een 4C1 huisje, dat heeft een bad, 2 slaapkamers een openhaard en vaatwasser. Ons huisje lag ongeveer midden op het park. Vooral het bad vond ik erg fijn en heb ik ook echt van genoten!

Niet de gehoopte vakantie

Het was ondanks het fijne huisje en het mooie park niet de gehoopte vakantie. We zouden namelijk een midweek verblijven (van maandag tot vrijdag) maar helaas werd ik maandagavond/nacht ziek daar de medicijnen die ik gebruikte tegen te ziekte van Crohn. Heb dan ook alleen de maandag kunnen genieten en dat deed ik door onder andere een heerlijk bad en een mooie wandeling naar de Loenense waterval niet ver van het park. De rest van de week heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van de bedden en bank in de woonkamer. Gelukkig waren het fijne bedden want daarop lag ik toch het grootste gedeelte van de tijd.

Ik hoop er nog een keer terug te gaan (en dan niet ziek!) en te kunnen genieten van de prachtige omgeving en de faciliteiten op het park.

Kende jij dit park van Landal al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Travel | Landal Heideheuvel in Beekbergen

Comments are closed.