Travel | Camping Klein Vink – Limburg

camping klein vink

Het is bijna zomervakantie en dat betekend dat veel mensen op vakantie gaan. Heb je nou nog geen vakantie geboekt maar wil je wel graag er even tussenuit? Wellicht is Camping Klein Vink in Limburg iets voor jou! Ik was hier namelijk in mei een weekje op vakantie en vertel je er graag alles over.

Camping klein vink in Limburg is een redelijk grote camping. Het is een park van Roompot, je vind er zowel huisjes als tenten maar je kunt er ook kamperen met je eigen middel. In mei ben ik een weekje in een safaritent bij hun op de camping geweest. Wil je toch even op vakantie maar niet naar het buitenland, dan is Limburg een prima regio om er even tussen uit te gaan.

Camping Klein Vink in Limburg

Voor mijn gevoel is het al een hele lange tijd geleden, maar het was dus in mei 2022, dus pas een paar weken geleden! De camping ligt bij Arcen en dat is een paar minuten van de grens van Duitsland (met de auto). Op de camping heb je op 2 plekken een meer waar je bijvoorbeeld kunt vissen. Ook heb je bij 1 meer de mogelijkheid om waterfietsen te huren al waren die toen wij er waren maar heel kort open. Eigenlijk precies op de tijden dat wij iets gingen doen.
Camping klein vink
Datzelfde geldt eigenlijk ook voor het zwembad. Toen wij er in mei waren, was het zwembad van 11 tot 15uur open en dit waren precies de tijden dat we juist erop uit trokken. Op het moment dat wij terug kwamen, was hij dus of al dicht, of ging hij bijna dicht. Dat vond ik zelf heel erg jammer, want het is natuurlijk wel heel erg kort open en hierdoor heb ik dus geen goed beeld kunnen krijgen van het zwembad.
camping klein vink

Of ik hier nog een keer terug zou komen?


Voor mij is dat antwoord heel duidelijk; Nee! Ik vond Limburg in zijn geheel gewoon heel erg tegenvallen. Ik ben vroeger al eens in Maastricht en Valkenburg etc geweest, dus wij besloten om dat niet nog een keer te bezoeken. Maar in het Noorden van Limburg vond ik het persoonlijk gewoon niet veel aan. We hebben wel wat dingen bezocht, zoals het Oorlogsmuseum in Overloon, een aantal bezienswaardigheden in Arcen en omstreken maar ik vond het niet zo ontzettend leuk dat ik nog eens naar die regio op vakantie zou gaan. Nogmaals, dit is mijn mening, dat kan voor jou natuurlijk heel anders zijn.
Doordat ook alle mogelijkheden op de camping dicht waren op de momenten dat wij terug kwamen op de camping vond ik de camping ook heel erg tegenvallen.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.