Tortelloni tomaat mozzerella

tortelloni tomaat mozzerella

Je hebt het vast wel eens gelezen op mijn blog, ik ben dol op pierogie. Deze tortelloni tomaat mozzerella komt aardig in de buurt van verse pierogie. Ik testte het uit en deel graag mijn mening over de verse pasta die te koop is in de winkel.

Pierogie is een soort pasta gerecht, net zoals deze tortelloni. Als je weinig tijd hebt of een lange dag hebt gewerkt, geen zin meer hebt om te kopen is een verse pasta uit de winkel een prima keuze! En een redelijk gezonde keuze. Niet zo lekker als echt zelfgemaakte pasta, maar het komt goed in de buurt.

Tortelloni tomaat mozzerella

tortelloni tomaat mozzerella
Toen ik deze verpakking kocht wist ik niet goed wat voor smaak ik kon verwachten. Een vulling van tomaat en mozzerella klinkt nou niet heel spectaculair. Maar niets is minder waar. Ik vond het erg lekker! Je vraagt je vast af hoe je zoiets nou eet. Het is de bedoeling dat je de tortelloni eerst kookt. Ze zijn al gaar maar je wilt ze niet koud eten omdat er dan weinig smaak aan zit. Door het te koken komen alle smaken vrij. Als het boven komt drijven is het goed en kun je gaan genieten van het eten.

Hoe vind ik deze tortelloni?
tortelloni tomaat mozzerella
De vulling heeft veel smaak maar toch mis ik iets van een saus. Als ik pierogie eet dan eet ik dat meestal met een simpele tomatensaus. Je kunt er eventueel ook gebakken uitjes bij eten (ook erg lekker!). Het is dan niet te vergelijken met zelfgemaakte verse pasta maar het komt aardig in de buurt. Er is maar weinig kant en klaar uit de supermarkt dat echt overeenkomt met zelfgemaakte dingen. Is ook haast niet mogelijk met alle conserveringsmiddelen die in ons eten wordt gestopt.

Voor deze tortelloni tomaat mozzerella geef ik toch een 7,5! Zeker de moeite waard om eens te halen als je geen tijd/zin hebt om zelf verse pasta te maken.

Vraag aan jou: Maak jij wel eens verse pasta?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.