Tomato gel | Wat is het en wat doet het?

tomato gel van skin fame

Een tijdje geleden ontving ik de Tomato gel van Skin Fame. Deze gel met 99% tomato soothing gel pakt elk probleem van de huid aan. Van hydratatie tot het kalmeren maar ook verzorgen, deze tomato gel doet het allemaal! Wat is het en wat doet het eigenlijk? Ik vertel je alles over de Tomato gel van Skin Fame!

Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit gehoord van een tomaten gel voordat ik contact kwam met het bedrijf Skin Fame. En ik kan mij ook niet herinneren dat ik ooit gehoord had van tomaat in een verzorgingsproduct. Dus ik ging er ook helemaal open in, testen voor zo’n 3/4 weken en zien wat het allemaal doet!

Wat is de tomato gel?

De tomato 99% sooting en moisture gel is een hydraterende, kalmerende en verzorgende gel die elk probleem van de huid aanpakt. Waarom 99% sooting? Omdat er 99% tomaten extracten in deze gel verwerkt zijn. Naast de tomaten extract, zit er ook Aloë Vera, toverhazelaar, goudsbloem, tremella fuciformis en slak filtraat in deze gel. Deze ingrediënten hebben krachtige eigenschappen! Zo is het ontsteking werend, wond helend, verzachtende eigenschappen tegen rimpels en samentrekkend. Maar ook een super goede anti-aging, eczeem, het verminderen van littekens, acne en het draagt bij aan een gezonde huid.

Waar kan het nog meer allemaal bij helpen?
– Beschadigde huid
– Als aftersun
– Helpt bij roodheid
– Helpt bij brandwonden
– Vermindert ontstekingen en irritaties na scheren

Het is geschikt voor alle huidtypen, voor iedere leeftijd. Je brengt de gel aan op de gevoelige/droge plekken of je verdeelt het over je hele lichaam.
tomato gel van skin fame

Ingrediënten van deze gel?
Water, glycerinum, butanediol, tremella fuciformis, polysaccharide, glucan, snail barbademsis powder, hamamelis virginiana extractive, calendula officinalis extractive, phenoxyethanol, caprylyl glycol, snail secetrio filtrate, carbomer, sodium hyaluronate, polyethylene glycon-90M, triethanolamine, menthyl lactate, PEG-40 hydrogenated caster oil, essence, tomato extract.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Voor het testen/reviewen van dit product heb ik echt de tijd genomen. Juist ook omdat ik alleen dit product wilde gebruiken en hem niet wilde combineren met andere producten. Hierdoor kun je toch het beste een beeld krijgen van een product en zijn werking.

Allereerst wil ik zeggen dat deze gel zo onwijs snel in de huid trekt, persoonlijk vind ik dit echt heel erg fijn. Het laat geen plakkerige laag achter en het geeft ook nauwelijks geur af. Ook dat vind ik zelf erg fijn. De opvallende rode verpakking bevat 260 ml gel en de gel zelf is doorzichtig. Juist omdat ik de gel zo lang heb getest, heb ik het voor meerdere dingen gebruikt. Mijn droge hoofdhuid, mijn eczeem plek op mijn arm, mijn benen en handen. De eczeem plek op mijn arm is helemaal weg, niets meer van te zien! Met een goede week gebruik begon ik echt verschil te merken. Je huid moet natuurlijk ook even wennen aan het product en hoe langer je het gebruikt, hoe meer verschil je merkt. Ook mijn droge huid is aanzienlijk verminderd, nog niet volledig weg maar je kan het eigenlijk ook niet echt meer iets noemen.

Of ik dit product nog een keer zou aanschaffen als hij op is? Zeker al denk ik dat dat wel een tijdje duurt, want heb nog geen kwart uit de verpakking! De tube kost €14,90 en is te koop bij Skinfame.

Heb jij ooit van een tomaten gel gehoord?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.