Toilettas? Wat neem ik allemaal mee?

toilettas

Als dit blogje online komt ben ik alweer terug van vakantie. Maar toch vind ik het altijd fijn om nog even 2 of 3 dagen extra vooruit te schrijven want meestal ben ik kapot na de lange auto reis. Daarom vandaag nog even een filmpje. In dit filmpje laat ik zien wat ik allemaal mee neem in mijn toilettas als ik op vakantie ga. Het filmpje heb ik vorig jaar al gemaakt op mijn YouTube kanaal maar komt ook dit jaar weer heel erg van pas! Kijk je gezellig mee?

Ik deelde in het filmpje wat ik allemaal mee neem in mijn toilettas als ik op vakantie ga. Elk jaar is dat wel wat anders, maar de meeste dingen blijven toch hetzelfde. De tas die je in het filmpje ziet komt van de Primark, en is lekker groot. Er was dus erg veel in, en dat is ideaal als je voor een langere periode op vakantie gaat bijvoorbeeld een week of 2.

Wat neem jij altijd mee in je toilettas?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Toilettas? Wat neem ik allemaal mee?

    1. Ja normaal moet je dat ook inderdaad doen. Maar zodra ik zonnebrand op smeer, dan blijf ik hoe lang of vaak ik ook in de zon zit, een melkbus! Ik verbrand eigenlijk nooit, en nu ik dit jaar geen zonnebrand op heb gesmeerd ben ik mooi bruin geworden! 🙂

        1. Maar verder raad ik iedereen om het wel te smeren hoor 🙂 Nu ik bruiner ben dan een melkbus smeer ik me ook weer in met zonnebrand. Je ziet namelijk niet wat de zon aanricht aan je huid! Maar alsnog bedankt voor je tip 🙂

Comments are closed.