Toilettas inpakken voor vakantie!

toilettas inpakken

Het inpakken van mijn toilettas is altijd een ramp. Het is nooit logisch en altijd te vol. Tijd om mijn toilettas in te pakken voor de vakantie en te proberen er logica in te brengen. Zowel een filmpje al een stuk geschreven tekst in de hoop dat het interessant genoeg is.

Zoveel logica als ik heb met het inpakken van mijn koffer zo weinig heb ik dat met het inpakken van mijn toilettas. En dat terwijl ik een redelijk grote toilettas heb en het zeker logisch en netjes zou moeten kunnen. Dus ik ging dit jaar eens iets anders proberen in de hoop dat het nu een stuk beter zou zijn. Of dat gelukt is, is een ander verhaal en mag je zelf beoordelen met het kijken van het filmpje.

Toilettas inpakken

Het is iets raars waar ik nu geloof ik een jaar of 3 zo mee loop. De logica en overzichtelijkheid is kwijt in mijn toilettas en hoe dat is gekomen geen idee. Dus tijd om het anders te doen en mijn toilettas om te toveren in een tas waar de logica in is terug te vinden en waar je niet op zoek hoeft te gaan naar iets dat je nodig hebt.

Wat ik mee neem in mijn Toilettas:


Ik neem een heleboel mee en naast mijn toilettas gaat er ook een apart tasje mee met medicijnen. Die liet ik ook even zien in het filmpje, want die hoort er nu eenmaal bij.
Maar wat neem ik mee in mijn toilettas?
– Extra lenzen set
– Lenzenvloeistof en houdertje
– Shampoo
– Douche gel
– Bodylotion
– Pincet
Action ontharingspads en scheermesje
– Lippenbalsem
– Elastiekjes
– Haarborstel
– Gezichtscreme
– Oogpotlood
– Bril

Nog kort wat ik in mijn medicijn tasje mee neem:
– Paardenmelk capsules
– Pea tabletten
CBD tabletten
– D-pro vitamine D
– Wagenziek tabletjes
– 2 zakjes poeder om naar de wc te kunnen (niet noodzakelijk maar wel fijn om bij je te hebben
– Allergie tabletten
En dat is eigenlijk alles wat ik mee neem. Er gaan uiteraard ook paracetamols mee maar dan in de EHBO tas en niet mijn eigen medicijn tas. Best veel misschien maar helaas voor mij wel noodzakelijke dingen.

Wat neem jij mee in je toilettas? En wat vergeet jij altijd om mee te nemen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Toilettas inpakken voor vakantie!

  1. Hier ga ik het niet over hebben dat is voor mijn vrouw toilettas
    Maar ik heb altijd mijn EHBO koffer mee daar alles inzit tot zelfs voor de ergste gevallen. Maar wat vaak vergeten wordt erin te stoppen en voor heel wat doeltreffend is, is tea tree olie.

    Aum Shanthi

  2. Toilettas is in 2 minuten ingepakt. Zie het probleem echt niet. Maar ik gebruik dan ook geen Eye-Liner, lipstick, dagcrème, nachtcrème en hoe al die andere frutsels ook mogen heten. Heerlijk!

Comments are closed.