Toffe kleding items van My Jewellery

broderie top met skort

My Jewellery heeft allang niet meer alleen sieraden! De toffe kleding items van My Jewellery laat ik graag aan je zien. Ik kreeg namelijk shopping money om wat leuks uit te kiezen en dat is zeker gelukt! Benieuwd wat ik allemaal heb geshopt en waarom ik juist deze items heb gekozen?

Er staan zoveel gave items op de website dat ik het in eerste instantie best lastig vond om te kiezen. Het is namelijk allemaal heel leuk en dus heb ik een aantal keren mijn winkelmandje veranderd omdat ik toch weer iets anders leuks zag. Maar het is uiteindelijk wel gelukt, ik koos 5 kleding items uit! Onder andere 2 T-Shirts en een onwijs toffe skort!

Kleding items van My Jewellery

Ik ging dus helemaal los op de kleding items omdat ik zelf heel erg weinig sieraden draag (lees; alleen oorbellen). Maar voor kleding is er echt heel veel keuze bij My Jewellery! Het allereerste item wat in mijn mandje terecht kwam is het hele gave broek rokje. Dit is het Demin skort Zwart en ik draag een maatje M. Hij kost €39,99 en is echt met alles te combineren! Het perfecte item voor de zomer.
broderie top met skort
Ook het topje is van de webshop, het is namelijk de Broderie top with tapes in een maatje S. Het topje kost €22,99 en is voor mij echt de perfecte combi met de skort! Ik ben echt verliefd op deze outfit! De skort zit perfect en in combinatie met de broderie top vind ik hem echt zo onwijs leuk! Normaal gesproken kies ik echt haast geen witte kleding items, maar deze top brengt daar vanaf nu verandering in.

Voor deze skort heb ik nog een topje gekozen en dat is de T-shirt with drawstrings in de kleur Petrol en daarvan bestelde ik ook een maatje S. Dit shirt kost €17,99 en is er in meerdere kleuren!
groen shirt my jewellery
Ik vind het echt een heel leuk shirt door de touwtjes aan de zijkant. Je kunt hem nog meer cropt maken als je dat wilt. Wel vind ik de top iets te hoog bij mijn hals (lees; ik kan dus heel slecht tegen iets tegen mijn keel aan). Het kleurtje is ook heel leuk en deze top zou ik dan met veel items kunnen combineren.

Niet echt items voor nu, maar wel voor als het straks weer kouder is


Dan koos ik ook nog 2 items die je niet perse nu kunt dragen. Het is wellicht iets te warm voor de zomerse dagen. Maar als het straks weer kouder is dan zijn dit zeker items die ik graag aan zou trekken. Ik koos namelijk een zwarte skinny jeans in een maatje M. Hij kost €20,- Deze zit heel erg skinny maar dat vind ik zelf wel heel erg leuk.
trui en broek my jewellery
Ik maakte deze foto op de dag dat het meer dan 30 graden was, dus ontzettend warm! Maar hoe leuk is deze broek in combinatie met de trui. De trui zit echt heerlijk en vind ik erg leuk door de studs. Het is de Zwarte trui met ruffles en studs en kost €20,- en hiervan koos ik ook een maatje M zodat de mouwen lang genoeg zouden zijn.

Ik ben ontzettend blij met de items van My Jewellery. Welk item is jouw favoriet?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.