Tips voor je kamer herfst klaar te maken?

We kunnen er echt niet meer onderuit! Het is herfst! Ik krijg het al steeds vaker koud, en ik merk dat ik toe ben aan een verandering! Vandaag geef ik jullie tips om je kamer herfst klaar te maken! Ik heb ze ook al ‘doorgevoerd’! En ik ben klaar voor de koudere dagen! Wil je weten hoe? Lees dan verder.
tips herfst in huis

Het wordt kouder, en dat betekend als eerste dag ik andere kleding ga dragen! Daarom heb ik mijn kledingkast drastisch opgeruimd. Alle zomers kleding eruit, en mijn herfst/winter kleding er weer in! Hij is nog wat leeg, maar dat gaat snel opgevuld worden met wat leuke nieuwe kleding die ik ga aanschaffen! Zo kwam ik er achter dat mijn sloffen voor de winter behoorlijk aan vervanging toe zijn! Ik heb gekeken wat ik wel en niet meer wil dragen, en heb alles wat ik niet meer ga dragen in een zak gedaan en naar de container van het leger des heils gebracht! Hopelijk kunnen anderen er nog plezier van hebben!

Misschien wel net zo belangrijk als mijn kleding zijn mijn plaids! Ik houd van plaids, en zodra ik het maar iets koud krijg, kruip ik lekker onder een plaid! Ik heb 3 plaids, een zwarte, een bruine met witte bloemen, en een dunne gekleurde plaid. Vooral die eerste 2 gebruik ik vaak! En zijn heerlijk voor als het echt kouder wordt, want het zijn fleece plaids! Onder een plaidje een heerlijk kopje warme chocolade melk met slagroom opdrinken! Ik kan niet wachten op de warme chocolademelk! Jammie!
Plaid primark

Niets is fijner dan dat het lekker ruikt in je kamer! Daarom gebruik ik heel erg graag de spuitbussen van Airwick. Ze geven mijn kamer een heerlijk geur, en je kunt uit zoveel verschillende geuren kiezen! Ik gebruik vaak een bloemen of kruiden geur. Hier wordt ik lekker ontspannen van, en dat is precies wat ik wil in mijn slaapkamer!
spuitbus airwick

Wat ook niet kan ontbreken in mijn kamer is de wissel van decoraties! Alle typische zomer artikelen gaan in een doos, en de winter accessoires komen weer tevoorschijn! Zo kocht ik bij de action deze leuke houten waxinelicht houders, en een heel leuk houten plateau. Met het potje van xenos erop zit het er heel leuk uit!
decoratie hout

Niet haal ik alleen decoraties uit de winkel, ook vind ik het leuk om deze te halen uit de natuur! Want zo haal je echt de herfst in huis! Een paar leuke dennenappels in je kamer zorgt voor een leuke herfstige sfeer! En kijk eens hoe leuk het staat op mijn nachtkastje!
Kussens op bed

Ik vind het zelf altijd prettig om wat leuke kussens op mijn bed te leggen. Zo heb ik momenteel nog wat rustige kussen liggen, maar binnenkort hoop ik dit naar wat donkere tinten over te brengen! Vooral grijs tinten passen erg goed bij mijn kamer, en zullen zorgen voor een echte herfst/winter sfeer!

Als ik op mijn kamer zit, dan brand ik graag kaarsjes. Het liefst geurkaarsen! Mijn favorieten blijven van de Primark & Ikea. Ooit hoop ik een yankee candle te kopen, maar daarvoor zal ik toch eerst wat moeten sparen!
Met kaarsjes kun je je kamer al heel gezellig maken!
Geurkaars primark

Wat doen jullie om je kamer in herfst & winter sferen te brengen? Of vinden jullie dat zelf helemaal niet prettig?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Tips voor je kamer herfst klaar te maken?

    1. Wat een lieve complimentjes! Dankjewel! Ja ik ben ook echt heel erg blij met mijn eigen domein! Al is het soms toch nog wat zoeken naar hoe je nu iets moet plaatsen (denk aan seo etc).

  1. super leuke accessoires, ik hou ervan! en ik hou ook erg van plaids, voor op de bank als decoratie maar ook met een natte koude dag lekker hangend op de bank met een kopje thee haha!

Comments are closed.