Tips voor een gezellige avond!

Het is vroeg donker en ook nog eens fris/koud buiten. Wat kun je dan gaan doen op zo’n avond? Ik zet mijn tips op een rijtje voor een gezellige avond, lees je mee?
_DSC2239


Het wordt steeds sneller donker en ik heb dan vaak geen zin en puf meer om ’s avonds weg te gaan. Maar wat moet je dan doen? Hier mijn tips op een rijtje:

1. Kijk een leuke of spannende film.
Als je netflix hebt hoef je je geen moment te vervelen ’s avonds. Er staan namelijk genoeg films op netflix. Datzelfde geldt voor series natuurlijk!

2. Doe inspiratie op op pinterest. Ik kan daar zo een paar uur mee bezig zijn en is ideaal in de avond. En nog leuker, kijk met je moeder, vriend of vriendin naar pins die jullie beide interessant vinden.

3. Gezelligheid hoeft niet perse met andere om je heen. Lees die ene boek die al veel te lang blijft liggen.
Geurkaars primark

4. Kijk met het hele gezin een leuk programma op tv. Wat te snoepen erbij op tafel en wat lekkers te drinken. Kan ook heel gezellig zijn!

5. Speel een spelletje. Niets is gezelliger dan met z’n alle aan tafel te zitten en ouwerwets een spelletje te spelen. Ook weer met wat lekkers op tafel, en het is zeker een geslaagde avond.

6. Maak een wandeling. Dit kan je alleen doen, met z’n tweeën of gewoon gezellig met het hele gezin. Loop een uurtje ga dan weer naar huis en drink met z’n alle een warme kop chocolademelk.

Wij thuis kijken steeds vaker ’s avonds een film, iets lekkers op tafel en we houden het die avond wel vol!
Wat doen jullie op een avond om het gezellig te maken?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Tips voor een gezellige avond!

    1. Dankje! Ooh fijn, ik lees de laatste tijd echt minder, en dat vind ik echt jammer! Er ligt nog wel een heel spannend boek op me te wachten als ik straks klaar ben met de theorie voor de auto 🙂

Comments are closed.