Tips voor een goedkoop dagje weg!

genieten van de herfst

Sinds een tijdje ben ik heel erg bezig met het opletten op mijn centen. Ik kwam erachter dat de prijzen in verschillende winkels zoveel verschillen dat het je echt wel een paar euro’s kan opleveren door hierop te letten! Vandaag een aantal tips voor leuke maar toch goedkope dagjes weg! Zowel voor gezinnen als jongeren, maar ook voor volwassenen is het leuk! Ken jij deze tips voor een goedkoop dagje weg al?

De meest bekende en toch ook een goedkoop dagje weg is het Strand! Ten eerste is het strand gratis, en met de mooie zomer in aantocht is het een leuk uitje voor zowel het gezin als voor de individuen! Ik ga altijd graag naar IJmuiden, het is daar niet te druk zoals Scheveningen! Ook vind ik het strand van IJmuiden veel fijner en je kunt er goedkoop parkeren. Een dagkaart kost nog geen 10euro!

Een goedkoop dagje weg!

Wat ook een goedkoop maar leuk uitje is, is een bezoekje brengen aan ons buurland Duitsland. Een mooi plaatsje is Bad Bentheim, ligt net over de grens bij Enschede en je hebt er een heel mooi kasteel die je voor een klein bedrag kunt bezoeken. Echt de moeite waard! Ook kun je er rondlopen door de vele gezellig smalle straatjes!

Als je meer van attractieparken/dierenparken houdt kun je zeker eens overwegen om in Duitsland een park te bezoeken. Voor gezinnen heb je familiekaarten en kun je al erg goedkoop een hele dag rondstruinen in een attractiepark of dierentuin. De dierentuinen in Duitsland zijn een heel stuk rustiger dan in Nederland en je hebt dus alle tijd en ruimte om goed te genieten van de verschillende dieren. Een familiekaart bij dierenpark Rheine in Duitsland kost nog geen 20euro, en het parkeren is altijd gratis!
dagje weg, rijssen,
Een bezoekje brengen aan het Bos van ons prachtige land! Nagenoeg door heel Nederland heb je genoeg bos wat je kunt bezoeken. Erg mooi is natuurlijk de bekendste plek in Nederland de ‘Veluwe’, maar ook de ‘Lemerlerberg’ of de ‘Salandse heuvelrug‘ zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. En denk je dat het saai is om door het bus te lopen? Nee hoor, je vind er namelijk verschillende sporen van dieren die leven in het bos, misschien kom je er nog wel eentje tegen! Herten bijvoorbeeld! Ook kun je er mooie foto’s maken van het gezin, want het bos is de perfecte achtergrond voor jou familiefoto’s!

Welke budgetplek ga jij graag heen?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Tips voor een goedkoop dagje weg!

  1. Ik ben dol op het bos en het strand. Vooral ‘s ochtends vroeg of wat later op de avond. Als het dan zo heerlijk rustig is, even al mijn gedachten op een rijtje zetten. Een dagje Duitsland wordt voor mij vaak nog steeds een duur grapje 😉 Xoxo

  2. De veluwe is echt heel erg mooi, maar helaas woon ik te ver weg om daar zo eventjes heen te gaan. Ik ga vaak gewoon eventjes naar het bos bij mij in de buurt 🙂

Comments are closed.