Tips voor leuke kerstcadeautjes

Niets is leuker dan kerstcadeautjes. Ik kijk er elk jaar naar uit! Maar wat ga je geven aan de ander? Vandaag een paar tips voor leuke kerstcadeautjes!
kerstboom

Dit jaar koop ik ook weer voor mijn ouders en broertje een kleinigheidje. Ik vind het altijd extra leuk om met kerst een klein cadeautje te geven. Vorig jaar liet ik al een aantal cadeautjes zien (klik hier voor dat artikel) maar dit jaar wilde ik weer iets leuks en grappigs geven. Maar ook iets wat handig is en waar ze echt iets aan zouden hebben. Daarom hier alvast een voorproefje op de kerstcadeautjes die ik voor mijn ouders en broertje kocht.

Mijn vader
Mijn vader is dit jaar 50jaar geworden en ik wilde voor hem iets halen waar hij echt iets aan heeft. Maar ik vind het altijd heel erg moeilijk om iets voor hem te kopen. Vaak geef ik een luchtje of een douche pakketje. Maar dit jaar liet hij vallen dat hij een houder wilde voor mijn mobiel voor in de auto. Die vond ik en krijgt hij onder de boom dit jaar!

Mijn moeder
Mijn moeder is 43jaar en zij is de meeste makkelijkste persoon waarvoor ik cadeautjes kan kopen. Ze houd niet van prulletjes en heeft liefst iets waar ze iets aan heeft of kan gebruiken. Geen probleem! Ik kan zo al een 10tal cadeautjes opnoemen voor haar. Ik heb wat grappige cadeautjes voor haar gehaald (gein cadeautjes) en iets wat ze echt nodig heeft. Namelijk een maatbeker, want die ze nu heeft is kapot. Daarnaast heb ik nog een setje met oorbellen, wasknijpers (als hint dat ze de oude echt moet vervangen).

Mijn broertje
Tja dan mijn broertje, hij is 15jaar en echt een grote puber! Hij is enorm blij als hij een product van playboy of Adidas krijgt. En dan is een bezoekje aan de DM in Duitsland dus extra fijn! Voor hem heb ik een aftershave en een deodorant gehaald. Toevallig liet hij gister vallen dat hij nieuwe deodorant nodig had, dus dat is echt een pluspunt!

Daarnaast heb ik ook 2 leuke en lekkere cadeautjes voor mijn konijn snoepi. Namelijk 2 zakjes met snoep staafjes waar hij echt helemaal gek op is. In de smaak wortel en de ander in kruiden. Toen ik binnenkwam rook hij het al want hij ging ineens op zijn pootjes staan en bleef me maar aankijken. Maar ook zij moet nog even wachten!

Zelf ben ik erg tevreden over deze cadeautjes, ik hoop dat ze het straks met kerst net zo leuk vinden als ik! Ik twijfelde of ik mijn persoonlijke kerstcadeautjes zou vertellen, want tja je weet het maar nooit hé. Hopelijk zullen ze dus nu niet ineens mijn artikel lezen! En mochten ze dat wel, tja dan moeten ze maar net doen alsof het een verrassing is 🙂
handtekening carolien

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Tips voor leuke kerstcadeautjes

    1. Aah leuk! Je ik wilde iets gaan geven wat nuttig is, en wat ze ook echt zouden kunnen gebruiken. Tja en dat is dit dus uiteindelijk geworden 🙂

  1. Haha, tja dan moeten ze inderdaad je blog niet lezen! Heerlijk he, kadootjes kopen, ik moet er nog 1 binnenkrijgen via Amerika, ik hoop maar dat het er op tijd is.

    1. Nou, volgens mij hebben ze het nog niet gelezen hoor 🙂 Nog geen indruk gekregen dat ze dat wel hebben gedaan. Ze nemen soms (lees 1x per maand) eens een kijkje, maar dat is dan meer als ik dat vraag 🙂 Oei, hopen dat het inderdaad nog op tijd binnenkomt!

Comments are closed.