Tip voor de man: Valentijn overhemd!

valentijn overhemd, hemdvoorhem

Het is bijna Valentijn (sdag) en daarom hier een leuke tip voor de man! Wist jij namelijk dat HemdvoorHem een speciaal Valentijns overhemd in de collectie heeft en dat hij echt heel subtiel met een leuke knipoog naar Valentijn is? Ik vertel je er graag meer over (want als ik een crush had dan mocht hij zeker dit overhemd aantrekken).

Een overhemd van het merk Eterna die te koop is bij de webshop van HemdvoorHem. Voor een zachte prijs van 69.95euro is dit nog een redelijk betaalbaar maar wel erg mooi overhemd. Daarbij is het strijkvrij wat voor de dames natuurlijk alleen maar fijn is (scheelt weer strijkwerk!).

Een speciaal Valentijn overhemd
valentijn overhemd, hemdvoorhem

Een wit strijkvrij (heerlijk!!) overhemd met een leuke knipoog naar Valentijn. Dit witte strak getailleerde overhemd met lange mouwen ziet er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit. Tot je de boord van de kraag hebt gezien en ontdekt dat daar een rode lippenstift kus in geborduurd is. Op de knooplijst loopt een smalle rood satijnen bies wat op een hele subtiele manier verwijst naar deze ene dag van het jaar.

Het trendy overhemd is zeer geschikt voor casual maar ook om op een spijkerbroek gedragen te worden. De moderne Italiaanse Kent kraag, verstelbare manchetten en geen borstzak zijn perfect voor alle mannen. Het fijne Zwitsere stof van puur katoen is zacht, ademend en huidvriendelijk en daarbij ook nog eens strijkvrij! Zeg maar doei tegen huidirritaties en de strijkijzer want die zijn voortaan niet meer nodig.

Wat vind de man ervan?

Zoals wel vaker op mijn blog te zien is, is mijn jongste broertje een groot fan van overhemden. Laat ik zeggen dat hij geboren is om in een overhemd te lopen. Het staat hem erg goed en hij voelt zich er prettig in. Toen ik hem verteld over een Valentijns overhemd zag ik de schrik in zijn ogen. Hij verwachtte denk ik iets uitbundigs en over de top. Echter toen hij de doos open maakte zag ik een glimlach op zijn gezicht. Ik liet hem het kusje in de kraag zien en zei ‘Is dat alles?’. Het pakte op een hele goede manier uit en hij draagt het overhemd zelfs buiten deze ene dag van het jaar.

Wat vind jij van dit subtiele overhemd speciaal voor Valentijn?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.