Timeless truth | Charcoal Detox mask

In de styletone box van september zat een heel apart masker, namelijk een masker van Timeless truth. Ik kreeg het masker met de houtskool, en ik was er heel erg benieuwd naar! Ik testte het, en vandaag lees je mijn mening! Ja met een hele leuke foto met het masker!
_DSC3787
Wat styletone zegt over dit product:
Als je ooit het geluk hebt een gezichtsbehandeling te mogen nemen in een van deze meest prestizieuze hotels ter wereld: de Burj Khalifa, het Armani luxury hotel of het Park Hyatt, dan is dat met TT producten! Timeless Truth is over de hele wereld beroemd om hun gepatenteerde gezichtmaskers. Je ontvangt een van de vijf verschillende types (Charcoal detox, apple collagen, EGF bio cellulose, Q10 caviar or Hyaluronic Acid). Hoe het werkt en de gebruiksaanwijzingen vind je aan de achterkant in het engels en nederlands.

_DSC4063
Zoals je op de achterkant van de verpakking ziet staan is het een poeder van bamboe houtskool, dat absorberend en reinigend werkt. Toen ik dit masker uit de verpakking wilde halen merkte ik dat het doordrenkt was met water, of nou ja meer een soort gelei. Er zat ook nog duidelijk meer vloeistof in de verpakking nadat ik het masker eruit had gehaald. Je kunt dit masker dus nog wel een keer gebruiken, aangezien de hoeveelheid vloeistof die er in de verpakking zit! Het masker was iets te groot voor mijn gezicht, en moest hem daarom ook een aantal keren goed op zijn plek leggen. Je merkt dat het absorbeert, het gaat niet snel maar toch. Het masker zelf is van een soort stof, en het maakt het daarom best luxe, vind ik zelf. Ook erg prettig!

_DSC4062
Ja i know, het is nogal een raar gezicht. Maar who cares? Mijn huid was na 20minuten zo glad en voelde erg fijn aan! De vloeistof die nog niet was ingetrokken heb ik was in gemasseerd en laten opdrogen. Mijn huid voelde zo zacht, en het was duidelijk een heel verschil met daarvoor. Mijn droge plekjes waren ook wel. Ik kan mensen met een droge huid dit masker dan ook zeker aanraden!
Dit masker kost €7,-

Wat is de Styletone box?
De styletone box is een abonnement die je elke maand voor €12,50 inclusief verzendkosten in de brievenbus ontvangt. Je krijgt dan elke maand 5 full size producten. In de box ontvangtje ook elke maand een eigen mini magazine waarin achtergrond informatie staat over de producten en hun merken. Maar niet alleen informatie over de producten, ook tips & tricks, en zelfs kortingscodes! Wat misschien ook leuk is om te weten is dat de producten die je ontvangt niet zijn getest op dieren!

Je kan naast een abonnement van 12,50 per maand ook kiezen voor andere abonnementen. Je krijgt dan korting op de totaal prijs.
Enjoy – Voor €35 ontvang je 3 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €2,50.
♥ Embrace – Voor €68,75 ontvang je 6 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €6,25.
♥ Experience – Voor €137,50 ontvang je 12 keer een Styletone. Hiermee bespaar je €12,50 en krijg je dus eigenlijk 1 box gratis.

Zelf ontvang ik de Styletone box nog tot en met december van dit jaar, en of ik hem verleng dat weet ik nog niet. Misschien dat ik een andere box ga uitproberen.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Timeless truth | Charcoal Detox mask

Comments are closed.