Time for tea | Een hand vol geluk.

lente
Een hand vol geluk. Ik heb zoveel leuk nieuws, dat ik niet kan wachten tot het einde van de maand. Daarom vandaag al een vervroegde Time for tea. Pak er alvast een lekkere kop thee of koffie bij, en ga vooral even zitten. Deze Time for tea wordt extra positief, en dat zullen jullie waarschijnlijk al snel merken. Veel lees plezier!

Afgelopen maandag vertelde ik jullie al dat April een spannende maand voor mij persoonlijk zou worden. En spannend was het zeker! Vooral afgelopen week was alles even extra spannend. Ik had mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan. Ik werk namelijk als seizoen medewerker bij Avonturenpark Hellendoorn, en daar had ik afgelopen week mijn eerste werkdag. Het was leuk, maar niet zo leuk als ik had verwacht. Het was veel wachten, en oefenen bij de attracties. Maar ik blijf door zoeken naar werk dat mij meer ligt, en waar ik meer plezier aan kan beleven. Ik moet ook eerlijk bekennen dat vergeleken met werk dat ik hiervoor heb gedaan, dit echt heel erg weinig is, en dat dat ook wel een klein beetje mee speelt, omdat ik toch moet reizen om er naar toe te komen. Maar voor nu vind ik het prima, en ga ik lekker door tot ik iets anders heb gevonden.

Dan het 2e en laatste spannende deze week, en dat was dinsdag 5 april. De dag dat ik moest afrijden voor de auto. Ik had al veel geoefend tijdens de rijlessen, en dat ging prima. Mijn instructeur was tevreden, en ik ging er voor 1000% voor. Ik wilde het zo graag. Dinsdagochtend had ik om 8uur al het examen. Mijn instructeur stond om halfΒ 8 al voor de deur, en ik mocht naar het CBR rijden. Ik was echt heel erg zenuwachtig, maar dacht vooral bij mezelf dat mocht ik zakken (en daar ging ik vanuit) ik mijn best had gedaan, en het de volgende keer vast wel ging lukken. We kwamen aan, hadden de auto achteruit geparkeerd, zodat ik makkelijk weg kon rijden, en gingen naar binnen. Daar moesten we nog even wachten, tot het tijd was om naar de examinator te gaan. Toen het eindelijk tijd was (want ik werd alleen maar zenuwachtiger) liepen we naar een kleine ruimte waar 7 tafels stonden. Ik had tafel 6. De examinator stelde zich voor, en legde uit wat de bedoeling was. Toen liepen we naar de auto, waar ik onderweg nog een kenteken moest lezen. We stapte in, en mijn instructeur bleef bij het CBR. We gingen een stuk rijden, en omdat het heel erg druk was op de snelweg (file) gingen we de andere kant op. Vriezeveen werd het, en ik heb daar volgens mij het hele industrie afgereden, waar ik de omkeer opdracht deed. Paar woonwijken gehad, parkeren bij het stadhuis, daarna door naar de autoweg, waar ik dus moest invoegen, en daarna binnendoor terug naar het CBR. Toen moest ik weer parkeren bij het CBR, en er was maar heel weinig ruimte, dus ik moest de auto nog een keer achteruit rijden zodat ik kon uitstappen. Maar wel precies in mijn vak geparkeerd. We liepen samen naar binnen waar mijn instructeur op ons wachtte. We liepen samen terug naar tafel 6, waar hij vertelde dat ik was geslaagd! Ik kon he bijna niet geloven, maar het was echt zo. Ik moest mijn handtekening zetten, en hij legde nog wat uit over het aanvragen van mijn rijbewijs. Daarna bracht mijn instructeur mij weer thuis.
een hand vol geluk
Deze foto was net nadat ik te horen gekregen had dat ik was geslaagd.

Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs op zak, en kunnen de vele kilometers volgen! Ik wilde dit heel graag met jullie delen, want ik ben echt heel erg blij en opgelucht.

Hebben jullie wel eens dat je ergens heel erg tegenop ziet, en het achteraf heel erg mee valt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Time for tea | Een hand vol geluk.

  1. Dankjewel! Ja ik ben echt mega blij, kon het haast niet geloven, haha. Terwijl het eigenlijk harstikke goed ging! (Faalangst heeft grote ogen hΓ©!)

   1. Ja, maar je rijbewijs is ook zo belangrijk. Ik weet nog dat toen ik uitstapte, nadat ik klaar was , door mijn knieΓ«n ging. Hahaha, gewoon van de spanning. Trouwens, ik vond Hellendoorn vroeger superleuk!

    1. Ja klopt, nadat ik uitstapte begon ik echt mega te twijfelen op het wel goed ging enzo. Haha, was dus nergens voor nodig geweest πŸ™‚ Ja Hellendoorn is zeker erg leuk, blijf er ook gewoon voor nu nog wel even werken, blijf toch altijd op zoek naar iets anders. Zeker omdat het ook vaak maar 1 of 2 keer per week is, en alleen in het hoofdseizoen vaker. πŸ™‚

  1. Aah dankjewel meid! Ben echt zo mega blij, en ze belde net van het gemeentehuis, dat mijn rijbewijs al klaar ligt. Dus die ga ik zo mooi even ophalen πŸ™‚

  1. Dankjewel! Ben echt heel erg opgelucht dat ik het gehaald heb, nu heerlijk zelfstandig rijden πŸ™‚ Eerste 100 kilometer zijn al gereden, haha

Comments are closed.