Time for tea | Ziek, plannen voor de webshop en verder?

time for tea

Een hele goedemorgen allemaal (of middag/avond als je het op een ander tijdstip leest!)! Zo’n 4 weken geleden alweer schreef ik de laatste Time for tea. Zoals je gewend bent is er weer een heleboel om te bespreken, of misschien dit keer juist niet? Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it..

Hoe gingen de afgelopen 4 weken? De vorige keer vertelde ik dat ik weer ziekenhuis afspraken had, iets over de webshop en hoe het werken beviel na de ziektewet. De afgelopen 4 weken zijn onwijs snel gegaan, mede omdat ik daarvan 3 echt flink ziek was!

Ziek!

Yep, ik was flink ziek! De week voor ik vakantie kreeg had ik al meer last van bijwerkingen van de medicijnen maar dat werd alleen maar erger. Tijdens mijn 2 weken vakantie heb ik op een paar dagen na, alleen maar op bed kunnen liggen en overgegeven. Van hoge koorts naar pijn en overgeven is geen pretje kan ik je vertellen. Het bleken wel extreme reacties op de medicijnen en ik besloot de 3e week uit mezelf te stoppen met dit medicijn. Gelukkig had ik de dag nadat ik eigenlijk het medicijn weer had moeten spuiten een gesprek met mijn behandelend arts. Die was het er helemaal mee eens en het was goed dat ik gestopt was. Dit middel is geen optie meer en ik moest gaan ‘uitzieken’ wat ook geen pretje was want ik was echt flink beroerd. Tijdens de afspraak met de arts kwamen we er ook achter dat ik ruim 3 kilo was afgevallen, dit moet ik nu goed in de gaten houden omdat ik niet meer dan 10% van mijn gewicht mocht verliezen, dat is nog maximaal 3,5 kilo.
Gelukkig gaat het nu steeds iets beter en gaat het eten gelukkig ook weer met stapjes vooruit. Nog steeds niet fit zoals het hoort, maar er zit vooruitgang in en dat is na die 3 weken al heel wat!

Plannen voor de webshop

Ik had zoveel plannen om uit te gaan voeren als ik terug was met vakantie, maar dit is helaas nog steeds niet uitgevoerd. Voel mij er nog altijd niet fit genoeg voor en het is eigenlijk al een flinke opgave om dit artikel te typen. Maar de plannen voor de webshop worden zeker wel uitgevoerd binnenkort. Zo wil ik nog meer aandacht aan de webshop besteden en deze naar een hoger level tillen. De afgelopen 2 maanden (dat mijn webshop open is) heb ik al veel pakketjes mogen inpakken en naar het postkantoor brengen, daar ben ik echt heel dankbaar voor. Het smaakt naar meer, het kriebelt om het nog groter te gaan aanpakken. De afgelopen maanden heb ik het behoorlijk voorzichtig aangepakt omdat ik niet wist of het ging lopen en of mensen het wel zouden kopen. Niks blijkt minder waar, want het gaat juist heel goed. Voor mij dus tijd om uit te breiden, extra opslag ruimte te creëren zodat ik meer inkopen kan doen. Meer inkopen, is meer keuze in de webshop en hopelijk ook meer klanten. Ook wil ik nieuwe visitekaartjes laten maken, deels ook omdat de huidige bijna op zijn (die zijn ook van 2016!). Daarnaast wil ik een kaartje waar ook mijn webshop op staat in plaats van alleen mijn blog gedeelte. En zo zijn er nog een aantal dingen die ik wil gaan aanpakken.
laatste zomerse dagen

Mijn plannen voor de komende weken?

Naast mijn shop aanpakken, heb ik natuurlijk ook plannen voor de komende weken. Zo staat er weer een infuus gepland en zal ik weer een ochtend in het ziekenhuis doorbrengen. Verder ben ik wel van plan om eerst echt aan te sterken en mij echt fit te voelen voordat ik weer van alles ga doen. Als het dus even mee zit wil ik binnenkort ook flink aan de slag voor de blog. Het liefste wil ik die review plank toch wel weg gewerkt hebben voor het einde van dit jaar. Er zal dan ook flink geschreven moeten worden de komende tijd. Daarnaast heb ik nu ook echt een achterstand opgebouwd omdat er niets meer ingepland staat. Dat is altijd balen van ziek zijn, maar gelukkig heb ik inspiratie genoeg om te gaan schrijven.
Verder moet er natuurlijk gewoon gewerkt worden en ben ik nog jarig (morgen). Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, vanwege de huidige gezondheidstoestand en omdat ik gewoon te kwetsbaar ben. En verder laat ik Oktober lekker op mij afkomen!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Time for tea | Ziek, plannen voor de webshop en verder?

Comments are closed.