Time for tea | Wijzigingen in de planning, heel veel werk en mijn blog

time for tea

Oeps, ja dit keer geen Time for tea op maandag zoals je gewend bent maar eentje op zaterdag! Ook niet erg want ik praat jullie toch wel helemaal bij, ongeacht op welke dag ik dit online zet. In mijn vorige time for tea vertelde ik dat je op vakantie was geweest (midden in mei, oeps voor zolang geen time for tea!) en dat ik weer aan het werk moest. Inmiddels plannen we de volgende vakantie, moet ik heel veel werken, zijn er wat wijzigingen in de planning en vertel ik je meer over mijn blog. Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it…

Er is best wel veel gebeurd sinds mijn laatste persoonlijke update. Zo hebben we weer een auto (en oeps, daar hebben we ook al heel veel mee gereden, haha) wat echt een gigantische opluchting is. Het is een luxe uitvoering Ford Focus 1.6 met Volvo motor (dit was destijds een samenwerking met Volvo) en hij heeft zoveel extra luxe dan ik gewend was dat ik echt even moet schakelen en moet laten bezinken dat dit gewoon van ons is nu! Bizar. Maar mensen echt, wat een zalige auto. Goed, genoeg over de auto, ik heb nog veel meer wat ik allemaal wil vertellen aan jullie.

Wijzigingen in de planning!

Vanwege de zomervakantie die nu echt voor de deur staat zal ik op mijn blog iets meer vakantie gerelateerde artikelen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan vakantie tips, hoe je je koffer het beste kunt inpakken, tips voor leuke en betaalbare dagjes weg en ga zo nog maar even door. Mijn blog staat de komende weken dus iets meer in het teken van vakantie en alles wat daarbij komt kijken. Omdat ik zelf deze zomer niet op vakantie ga maar pas weer in het na jaar (eind september) zal ik jullie een heleboel tips kunnen geven wat je wel kunt doen als je niet op vakantie kunt of gaat. Ook zal ik met enige regelmaat een kleine winactie houden voor iedereen die thuis blijft deze vakantie. Zo kun jij misschien straks genieten van een leuk pakketje met spulletjes die je tijdens je vakantie (thuis) kunt uitproberen.
Verder wil ik mijn review rubriek die op dit moment 3 keer per week online komen iets uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan producten als thee/koffie, eten, boeken, apparaten etc. Het testen van verzorgingsproducten duurt altijd iets langer dan andere soorten reviews en daarom leek het mij leuk om deze afwisseling af en toe te maken. Een beetje kleine wijzigingen in de planning maar die je hopelijk net zo leuk vind als dat ik het vind.
outfit my jewellery spijker jurkje

Heel veel werk?


Ik wist het een goede maand geleden al dat er een hele drukke periode aan zat te komen. En met een drukke periode bedoel ik meer dan 2x zoveel uren als dat ik momenteel werk. Volle dagen, weinig vrije tijd en ook heel weinig tijd voor mijn blog. Niet erg want ik ga namelijk eind september weer op vakantie en daar kan ik natuurlijk wel wat extra centjes voor gebruiken. Maar met heel veel werk en dus extra uren en minder vrije tijd moet ik wat meer creatief worden/zijn als dat ik al was.
De afgelopen weken gaat het erg goed en het werk dat ik momenteel heb (en de uren daarvan) kan ik lichamelijk redelijk goed aan. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe dit mij lichamelijk af gaat de komende weken. Gelukkig zit er een kleine opbouw in, maar er zijn zeker 6 tot bijna 8 weken die zeer pittig gaan worden. Zeer vroeg opstaan (lees; om half 6/6 uur beginnen bij een pand) en daarna nog een aantal uren door moeten, met op sommige dagen zelfs tot een uurtje of 8 in de avond. Pittig, heel erg pittig! Maar met wat extra groenten, vitaminen en voldoende slaap moet het vast goed komen.
slecht slapen, bed,

Mijn blog?

Met mijn blog gaat het eigenlijk super goed. In februari was er door een iets kortere maand een dipje in de statistieken maar deze is al helemaal bijgetrokken en gaan zelfs al weer in een mooie lijn omhoog. Ook de samenwerkingen die ik met mijn blog heb komen nu zeer regelmatig en tot nu toe kon ik mezelf elke maand nog salaris geven. En het ziet er naar uit dat ik dit tot zeker aan van het jaar ook nog kan blijven doen. Wel ben ik een stuk kritischer geworden met het aannemen van betaalde opdrachten. En samenwerkingen in het algemeen eigenlijk ook, ik wil echt alleen iets plaatsen op mijn website als het bij mij past en als ik er echt achter sta.

Verder wil ik mijn onderwerpen tijdelijk gaan uitbreiden met ‘Travel’ ik heb gemerkt dat ik de vakantie artikelen erg leuk vind om te schrijven en dat deze ook goed bekeken worden. Daarom wil ik de komende weken gebruiken om mij hier iets meer in te verdiepen en deze categorie neer te gaan zetten op LiefsCarolien.nl. Een stapje groter mag af en toe best en zeker als je dat zelf erg leuk vind om te doen. Om je een beeld te geven van wat ik precies onder de categorie Travel wil gaan schrijven is onder andere:
– Tips voor dagjes weg
– De leukste bezienswaardigheden
– De leukste dagjes weg zonder een cent uit te geven
– Bezienswaardigheden die je gezien moet hebben in … (plaats).
Hoe je goedkoop op vakantie gaat
– Hoe je op vakantie optimaal kunt genieten
Een heel breed onderwerp waar ik alle kant mee uit kan en waar ik echt heel veel leuke interessante ideetjes voor heb die ik de komende tijd allemaal ga uitwerken. Heb jij bijvoorbeeld nog iets wat je graag wilt weten, laat het dan weten in de reacties hier beneden!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Wijzigingen in de planning, heel veel werk en mijn blog

Comments are closed.