Time for tea – Werkloos en bloggen

moederdag sieraad

Precies een hele week bij huis. Deze time for tea is weer een hele andere als die je van mij hebt kunnen lezen. Werkloos en bloggen, dat is wat mij op dit moment bezig houdt. Hoe gaat het met mij? En hoe gaat het met jou?

Op 29 oktober was mijn laatste werkdag bij Avonturenpark Hellendoorn. Mijn 2e seizoen zat erop, en ik moet dus voor de winter periode weer iets anders zoeken. Daarom kan ik mij nu wel volledig focussen op mijn blog, en dat vind ik ook wel echt het leukste! Als ik op een dag van mijn blog een deel van mijn werk kan maken (Al is het maar part-time), dan zou dat echt onwijs gaaf zijn.

Werkloos en bloggen

Werkloos

Het valt niet mee om een baan te vinden bij mij in de buurt. Daarbij kan ik eigenlijk met mijn opleiding (SAW kinderopvang) niets meer, daar ze allemaal nieuwe certificaten en methodes vragen. Daarbij moet ik ook rekening houden met dat ik met mijn ziekte niet alles kan. Wat er precies met mijn spieren aan de hand is dat weet ik nog niet en zal eind november hopelijk meer duidelijkheid komen. Het solliciteren is daardoor niet altijd even makkelijk, en een contactpersoon bij het UWV heb ik ook nog steeds niet gekregen.

Bloggen

Nu ik geen werk meer heb, kan ik mij wel volledig focussen op mijn blog. Ik wil weer proberen om net zoals ik dat vorig jaar deed, mijn blog naar een hoger niveau te tillen. Dit jaar gingen mijn statistieken onwijs de lucht in vergeleken met het jaar ervoor. Daar ben ik nog steeds heel erg blij mee, en ik hoop dat ik deze stijgende lijn kan door zetten. Ook ben ik al een tijdje bezig met de kerst winactie, en hoop ik dat deze goed bekeken gaan worden. Ik heb behoorlijk mijn best gedaan om hier 2 hele gave en grote pakketten van te maken. De komende maanden komt er een wisseling van reviews van producten, lifestyle artikelen, persoonlijke artikelen en thema artikelen. Ook kun je vanaf januari weer vol op genieten van de Molblogs omdat dan Wie is de Mol 2018 begint.

Een hele wisselende tijd is het nu. Ik ben blij dat ik meer tijd heb voor mijn blog, maar baal wel dat ik geen werk meer heb. Heel apart, maar er zal vast wel weer wat op mijn pad komen. Daar ben ik van overtuigd.

Hoe gaat het met jou?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Time for tea – Werkloos en bloggen

  1. Ik herken het volledig. Sinds het voorjaar ben ik begonnen met het zoeken naar werk. Dit verloopt praktisch gezien via mijn jobcoach. Ik hoop dat ik bijna onder de panne ben.

  2. Ik wens je een echte blogcarriere toe, dat is stiekem ook mijn droom. Koken en daarover bloggen. Zalig! Alleen kan ik wat tips gebruiken over de opbouw van mijn blog. Dus… Als je tijd hebt, mag je mij altijd wat tips geven. Thx

  3. Ik wens je een echt blogcarriere toe, dat is stiekem ook mijn droom. Koken en daarover bloggen, zalig! Als je tijd hebt, mag je mij altijd wat tip bezorgen over hoe die statistieken omhoog te krijgen. Thx!

  4. Ik wens je een echte blogcarriere toe, dat is stiekem ook mijn droom. Koken en daarover bloggen. Zalig! Als statistieken-tips hebt, hoor ik ze graag. Thx

    1. Wat lief van je! Echt ook een droom van mij hoor 🙂 Lijkt mij ook echt heerlijk om de hele dag alleen maar bezig te zijn met mijn blog.
      Heb zeker wel tips voor je, ik heb een aantal blogs geschreven over bloggen. Die zou je eens kunnen lezen. En als je nog meer tips wilt, mag je mij altijd een mailtje sturen. Wil je best het één en ander uitleggen 🙂 xx

Comments are closed.