Time for tea | Werken, vakantie plannen en heel veel bloggen!

time for tea

Ja ja, het is alweer bijna hoogseizoen en de vakantie komt inmiddels wel heel erg dichtbij. Dit jaar ben ik toch iets minder goed (oke eerlijk, helemaal niet!) voorbereid met mijn blog en de vakantie periode. Daarbij heb ik een 2e baan erbij en daardoor iets minder tijd. Werken, vakantie plannen en heel veel bloggen!

Waar ik andere jaren altijd in januari/februari al bezig ging met de vakantie planning op mijn blog, ben ik nu nog niet eens begonnen. Het idee dat in minder dan een maand ik al op vakantie ben maakt mij een beetje ongerust. Ik moet nog zoveel doen, maar er is ook een heleboel gebeurd de afgelopen weken. Tijd om weer eens lekker bij te kletsen in mijn time for tea serie.

Werken!

Kun je je nog herinneren dat ik van 29 juni 2018 een hele positieve dag wilde maken? Nou dat is zeker gelukt. Mijn boek / E-book verkoop ging in, maar ik kreeg ook een 2e baan erbij. Ik maak inmiddels elke vrijdag en maandag vakantiehuisjes schoon op een vakantie park niet heel ver van mijn huis. De horror verhalen over vakantiehuisjes die ik altijd te horen kreeg zijn absoluut niet waar en het werk valt reuze mee. En zeker voor die 2 dagen in de week is het prima te doen en vol te houden. Op mijn 3e dag mocht ik zelfs al alleen en waren ze heel erg tevreden over mij en mijn schoonmaak kunsten. Altijd leuk om complimenten te krijgen!! Maar daarnaast werk ik ook nog (nu nog maar 4 dagen in de week) bij Avonturenpark Hellendoorn. Hoelang ik dit ga combineren weet ik nog niet, maar na augustus zal ik meer tijd hebben en wordt alles ook iets rustiger waardoor ik weer meer focus op mijn blog kan leggen.
heel veel bloggen

Vakantie plannen

Onze vakantie boekte wij al in januari/februari en al die tijd ben ik al aan het aftellen. Ik heb zo onwijs veel zin om op vakantie te gaan! Maar als ik op vakantie ga moet er natuurlijk iets geregeld worden voor mijn blog, want ik wil wel gewoon elke dag een nieuw artikel online.
Maar naast de dagen aftellen voor de vakantie ben ik ook vooral aan het snuffelen wat ik allemaal kan doen op vakantie. We gaan dit keer naar het noorden van het zwarte woud (omgeving stuttgart) en ik neem voor het eerst mijn 2 metaaldetectors mee. Ik weet nog niet of ik ze ga gebruiken, maar meenemen kan altijd  Daarbij heb ik al een heleboel bezienswaardigheden gezien die ik misschien wil gaan bezoeken. Dit soort voorbereidingen vind ik wel één van de leukste dingen aan de vakantie!

Heel veel bloggen

Bloggen, i love it! Normaal gesproken kan ik prima vooruit werken, maar op de één of andere manier lukt het mij de laatste tijd niet echt. Op dit moment ben ik blij als ik de artikelen voor deze week af heb en een begin heb gemaakt met de week erna. Maar dat moet even veranderen want zo heb ik straks tijdens mijn vakantie niets online staan. Dus de komende paar weken die ik nog heb ga ik heel veel bloggen. Zo heb ik afgelopen weken al een begin proberen te maken met op een rij te zetten welke producten er nog gereviewd moeten worden.

Ook ben ik een nieuwe methode gestart die ook de nodige tijd gaat innemen. Er hebben zich meer dan 20 bloggers aangemeld en het is nu even afwachten of iedereen daadwerkelijk mee gaat doen. Vanaf 31 juli gaan we starten om mijn 5 stappen methode uit te voeren voor meer bezoekers en weergaven. We beginnen vanaf 1 augustus met stap 1 en zullen zo de maanden die daarop volgen de andere stappen uitvoeren. Ik ben zelf heel juni hier mee bezig geweest en zag zo’n mooie groei dat ik besloot om dit samen met een paar bloggers te willen uitproberen. Hoe gaaf zou het zijn als we allemaal een mooie groei doormaken! Dus ook daar ben ik heel druk mee de komende tijd.

Gaan jullie dit jaar op vakantie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Werken, vakantie plannen en heel veel bloggen!

Comments are closed.