Time for tea | Weer werken, ziekenhuis afspraken en mijn webshop!

time for tea

Een hele goedemorgen allemaal (of middag/avond als je het op een ander tijdstip leest!)! Zo’n 4 weken geleden alweer schreef ik de laatste Time for tea. Zoals je gewend bent is er weer een heleboel om te bespreken, of misschien dit keer juist niet? Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it..

Hoe gingen de afgelopen 4 weken? De vorige keer vertelde ik dat ik in het ziekenhuis had gelegen en dat ik een begin maakte met een nieuw avontuur. Hoe gaat het met mijn webshop en hoe bevalt dat werken na een tijd in de ziektewet te hebben gezeten? En waarom ineens ziekenhuis afspraken?

Mijn webshop!

Op 10 augustus was het zover, ik startte met mijn eigen webshop voor edelstenen en accessoires voor essentiële oliën. Super spannend want zou er wel iemand bij mij gaan bestellen etc, maar inmiddels heb ik al een aantal verkopen gehad en mag ik niet klagen. Mijn doel was om 1 verkoop in de eerste maand te hebben en die haalde ik binnen 2 weken! Ook heb ik mijn aanbod op bol.com gezet om meer mensen mijn producten te laten zien en dit had na een paar dagen al gelijk zijn vruchten en heb inmiddels ook een aantal verkopen gehad via bol.com. Extra leuk dus! Ook zit ik er aan te denken om op Etsy te gaan verkopen maar daarvoor moet ik eerst nog even wat meer uitzoeken (een shop is al wel aangemaakt maar nog niet online). Ik zit met het puntje paypal of creditcard die ik beide niet heb!
kwarts

De webshop is nog tot 5 september open en bestellingen die voor 16.00uur gedaan zijn zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Na 5 september is de shop 1,5 week dicht (tot vrijdag 18 september) omdat ik dan op vakantie ben. In die periode kun je met extra veel korting shoppen. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk te verkopen voor die periode (of tijdens mijn vakantie) zodat ik na de vakantie weer een nieuwe inkoop kan doen omdat ik echt hele leuke items heb gezien die ik graag wil aanschaffen.

Weer werken en ziekenhuis afspraken

Het beginnen met werken viel gelukkig reuze mee. In de week dat het zo mega warm was begon ik weer op therapeutische basis maar ik belde dinsdag de werkgever al op om mij volledig beter te melden (gezien er geen extra hulp kwam en ik al 100% mijn taken deed). En inmiddels zijn we alweer in de 4e week bezig wat eigenlijk heel erg goed gaat. Tja wat wil je als je maar 6 uur per week werkt! Gelukkig heb ik daardoor wel extra veel tijd voor de blog en de webshop en kan ik ook garanderen dat mensen de volgende dag hun pakketje al in huis hebben. Ieder nadeel heeft zijn voordeel (moet het maar positief bekijken!).
Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken

Daarnaast heb ik de afgelopen weken vooral veel ziekenhuis afspraken gehad. Zo ben ik 2x naar het ziekenhuis geweest voor infuus (de infliximab), heb ik een afspraak gehad bij de MDL verpleegkundige, moest ik een bloedprikken en heb ik een afspraak gehad bij de Chirurg ter controle. Dat laatste was vooral heel verhelderend gezien ik nu zeker weet wat ze hebben gedaan tijdens de operatie. De darm was dicht en mijn hele buik was gevuld met pus die ze helemaal hebben gespoeld. Jammer dat iedereen steeds wat anders zei, maar nu heb ik samen met de arts assistent van de chirurgie het verslag doorgelezen van de operatie en daar staat dat de darm dicht was! In ieder geval een opluchting dat ik nu precies weet wat ze gezien en gedaan hebben!

Mijn plannen voor de komende weken?

Natuurlijk heb ik plannen de komende weken, zo moet ik gewoon werken en heb ik mijn vakantie gepland staan. In januari boekte wij al onze vakanties dit jaar en in september gaan we een weekje naar de Elzas en een weekje naar Beekbergen. Kijk er echt onwijs naar uit maar weet ook dat we geen grote steden gaan bezoeken en zo min mogelijk mensen opzoeken. Het wordt dus als het weer een beetje mee zit veel wandelen en de omgeving verkennen.

Daarnaast wil ik mijn webshop nog meer promoten en naar toe werken dat ik na mijn vakantie opnieuw inkopen kan doen. Ook staat er na de vakantie gelijk een ziekenhuis afspraak gepland en ga ik voor het eerst mijn behandelend arts ontmoeten. Best wel een beetje benieuwd naar eigenlijk. Verder laat ik het op mij afkomen deze maand, niet te veel plannen, niet te veel moeten maar kijken wat lukt en waar ik op dat moment energie voor heb. Even een stapje terug om na de vakantie nog harder te gaan knallen!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | Weer werken, ziekenhuis afspraken en mijn webshop!

  1. Fijn dat je nu duidelijkheid hebt over wat ze hebben gedaan met de operatie. Heerlijk vooruitzicht, je vakantie. Hopelijk kun je daar lekker van genieten.

Comments are closed.