Personal

Time for tea | Weer een maand voorbij

En dan is er weer een maand voorbij. Nog maar 2 dagen en dan is het December, de laatste maand dit jaar. Jongens en meiden, 2016 ging zo onwijs snel voorbij! Een goed teken, want we hebben ons vermaakt, maar mag de tijd alsjeblieft iets minder snel gaan? Omdat de laatste weken nogal veel gebeurd is, praat ik jullie graag bij. En ik heb leuk nieuws voor jullie!

Jullie hebben op social media al het een en ander kunnen lezen, maar nu kan ik het dan eindelijk echt vertellen. De kerstpakketten winactie gaat dit jaar ook weer op mijn blog online! Met onder andere een aantal toffe webshops waar ik de afgelopen jaar en vorig jaar mee heb samengewerkt, hebben we een prachtig pakket samengesteld. Uiteraard heb ik ook zelf het een en ander in het pakket gestopt, en ik ben er oprecht echt trots op! Maar liefst 2 pakketten gaan verloot worden.

Een winactie?

Ja en dat niet alleen, ook komen er nog meer winacties aan in December. Zo mag ik met een merk waar ik de afgelopen maanden al iets voor heb geschreven, 5 pakketten weg geven! Binnenkort meer hierover, want deze winactie komt snel online! Ik voel me echt een beetje een bofkont dat ik zulke leuke samenwerking heb, en dat bedrijven met mij willen samenwerken. Daarnaast kan ik ook alvast vertellen wat de datums gaan zijn voor de kerstpakketten winacties. Het zullen 2 aparte winacties worden (het zijn grote pakketten!), op 2 andere dagen. Op zondag 11 december komt de eerste kerstpakket winactie online, en op dinsdag 13 december zal de tweede kerstpakket volgen. Beide winacties zullen tot 20 december duren, waarna de winnaars heel snel een mail zullen ontvangen. Zo, dat is eruit. De eerste leuke informatie over de kerstpakketten actie. Ik hoop dat het dit jaar net zo’n succes wordt als vorig jaar!

Weer een maand voorbij

Ik was in November dus voornamelijk bezig met de voorbereidingen van de kerstpakketten. Zat veel werk in! Verder ben ik op zoek gegaan naar meer leuke onderwerpen om over te schrijven, en dat is aardig gelukt. Ik denk dat ik in november voldoende afwisseling heb gegeven in mijn artikelen. Daarbij vind ik het ook erg leuk om mijn tips qua bloggen met jullie te delen, en dit ga ik dan ook vaker doen. Ook kwam ik er achter dat ik een deel van mijn Treaclemoon collectie nog helemaal niet gedeeld had, en verschijnen er nu regelmatig reviews hierover. Verder was ik druk met het verzinnen hoe ik het beauty onderwerp wil invullen. Ik ben door mijn producten heen, en dus was het hoogtijd om hier over na te denken. Hoe ik dit ga invullen weet ik nog niet helemaal.

Hoe was november verder?

Eigenlijk was november een hele dubbele maand. Er waren leuke momenten, maar ook minder leuke. Er was gelukkig wel een balans tussen deze momenten. Wat me hier vooral van bij gebleven is, is dat anderen zeiden dat ik teveel over mijn grenzen heen ga. Dat vind ik echt lastig om te horen, want zelf ervaar ik dat niet altijd zo. En dan nog zijn het mijn grenzen, en moet ik die zelf bepalen! Verder zijn er weer anderen die behoorlijk aan het zeiken zijn, en ik snap gewoon niet dat ze zelf het probleem niet zien. Ook kan ik niet begrijpen dat ik me altijd tegenover bepalen personen moet verdedigen. Alsof ik me moet verantwoorden tegenover hun. Hier zal ik verder niet op in gaan op mijn blog, dat lijkt me beter voor iedereen. Maar eigenlijk nog het meeste voor mezelf, omdat ik er alleen maar boos van wordt.

Verder waren er ook fijne momenten afgelopen maand!

Zo ben ik samen met mama eindelijk eens alleen weg geweest. Kreeg in onwijs veel kleine baby garnaaltjes in mijn aquarium, waardoor ik er meer dan 70 telde! Verder ben ik een keer wezen ontbijten bij de Mac Donalds met pancakes, dit was omdat we om 7uur al in de auto zaten om mijn broertje naar zijn werkt te brengen. Het was ruim 100 km rijden, en we stonden alleen maar in de file. Op de terugweg zei mijn moeder dat we maar bij de Mac Donalds even moest gaan drinken en wat eten. Het was wel apart om rond 10uur daar al te gaan eten, maar wel lekker! En zo is er weer een maand voorbij.

Na bijna 800 woorden zal ik dit bericht maar af gaan sluiten. Als je me volgt op twitter of Facebook, zie je ook voldoende informatie voorbij komen. Daar houd ik jullie eigenlijk wel altijd op de hoogte van allerlei dingen. Houd mijn blog in de gaten voor de winacties die online gaan komen de komende maand! Je kunt onwijs leuke dingen winnen.

Vraag: Ga jij mee doen met de winacties die gaan komen? En wat wil jij graag winnen?

2 thoughts on “Time for tea | Weer een maand voorbij”

  1. Hoe kunnen anderen nou bepalen dat jij over je grenzen gaat??
    Jij kent jouw frenzen en jij moet die opzoeken! Ga jij daar overheen dan heb je daar redenen voor maar er is niemand die dan kan bepalen dat je over je grenzen gaat, je bent geen kind meer!
    Beetje bizar!
    En leuk weer die winacties.. ik ga zeker meedoen !

    1. Ja dat kreeg ik terug van een evaluatie van het bedrijf waar ik werkte dit jaar. Ik wist echt niet wat ik ervan moest denken. Net zoals jij zegt; niemand kan bepalen wat mijn grenzen zijn en die moet ik zelf opzoeken. Leuk dat je mee gaat doen met de winactied! Vandaag staat de 1e winactie online waarbij 5 volgers kan maken op een decubal pakket.

Comments are closed.