Time for tea | wat heb ik de afgelopen weken uitgespookt?

time for tea

Het is een kleine 3 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef, maar omdat ik Leven met Crohn ook een week eerder inplande, wil ik dat met de time for tea ook doen. Wat heb ik de afgelopen weken allemaal gedaan en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Ik merk al goed dat het echt de laatste loodjes van 2021 zijn en dan is het altijd net wat hectischer en drukker. Neemt niet weg dat het nog steeds heel leuk is, maar het is voor sommige dingen nu vooral afronden, terug kijken en nieuwe plannen maken voor volgend jaar en ga zo maar door.

Wat heb ik de afgelopen uitgespookt?

Niet dat ik zo’n spannend leven heb, want dat valt misschien wel vies tegen. De afgelopen weken heb ik, het zal je vast niet verbazen, vooral gewerkt voor mijn eigen bedrijf. Zo heb ik onder andere de webshop verder aangevuld, maar heb ik ook verschillende inkoop momenten gehad voor de edelstenen. Ook heb ik als ik me niet vergis in de afgelopen 3 weken De Edelstenen webshop helemaal aangepast. Alle foto’s opnieuw gemaakt en heb mezelf net iets makkelijker gemaakt achter de schermen van de webshop.

Verder ben ik nog onwijs druk geweest met het inpakken van de adventskalenders. Ook heb ik deze proberen aan te vullen en heb ik wel 4 keer winkel leeg gekocht. Morgen ga ik dan alle adventskalenders verzenden die al verkocht zijn en zal het vanaf eind van de week niet meer mogelijk zijn om de adventskalenders te kopen. Op het moment van schrijven Dat is afgelopen donderdag, zijn er nog maar 6 adventskalenders over maar kan zomaar zijn dat ze inmiddels als dit artikel online komt al uitverkocht zijn.

Planning voor de komende weken?

Ook dit zal je vast niet verbazen maar de komende weken is het vooral afronden, nieuwe plannen maken voor Komend jaar, en voor de rest veel werken. Een eigen bedrijf hebben is onwijs leuk, ik haal er heel erg veel energie uit maar aan het eind van het jaar is het altijd even een gekkenhuis. Dit jaar probeer ik zoveel mogelijk vooruit te werken en ga ik er ook nog even een weekendje tussenuit. In dat weekend probeer ik dan natuurlijk even niets te doen van mijn bedrijf aangezien ik 24/7 aan het werk ben als ik thuis ben. Verder houd ik de komende weken nog een aantal keer en leuke kortingsactie zodat ik hopelijk zoveel mogelijk kan verkopen en vanaf 1 januari kan beginnen met allemaal mooie nieuwe items. Ook wil ik de webshop van Liefs Caroline nl verder gaan uitbreiden, en hier ook echt serieuze plannen voor maken vanaf 1 januari. Ik heb al veel uitgewerkt en nu is het een kwestie van vormgeven en verder uitwerken wat ik precies op papier heb gezet. Maar dat is iets voor de komende weken. Ik hoop dat ik voor de volgende Time for tea artikel een heleboel heb kunnen voorbereiden en kunnen afwerken van de Doelen die ik eerder dit jaar heb gesteld. Je kunt dan bijvoorbeeld ook Nieuwe Doelen voor volgend jaar verwachten qua een terugblik van dit jaar voornamelijk privé, het allerlaatste artikel van de update van de Doelen van dit jaar komt er ook nog aan. Voor de rest Zullen we niet heel veel spannends op de planning voor komende tijd aangezien we weer een zeer onzekere tijd tegemoet gaan en ik liever lastminute plannen gaan maken.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.