Time for tea | wat een gekke tijd!

time for tea

De eerste week van maart zit er alweer op dus tijd voor een nieuwe time voor tea update. Wat is er de afgelopen 4 weken allemaal gebeurd en wat staat er op de planning voor komende tijd? Pak een lekkere kop koffie, thee of een heerlijke warme chocolademelk. Laten we beginnen met deze nieuwe persoonlijke update.

Wat een gekke tijd om in te leven. Oorlog kwam ineens heel dichtbij. Op het moment van schrijven van dit artikel is het dinsdag 1 maart en is er van alles gaande in de wereld. Op het moment dat dit artikel online gaat komen kan er dus al heel veel veranderd zijn!

Hoe waren de afgelopen 4 weken?

Februari was best een gekke maand. De maatregelen gingen eraf en dat maakte me echt heel zenuwachtig en angstig! De angst om ziek te worden is vrij groot ook omdat ik best veel horror verhalen hoor van andere mensen met crohn die ziek zijn geworden. Het is voor mijn gevoel net allemaal rustig en opnieuw ziek worden maakt me echt gek! Daarnaast heb ik binnenkort weer een nieuwe controle, maar dat vertel ik in de Leven met Crohn artikelen!

Februari bracht ik zoals alle andere maanden vooral thuis door. Veilig op mijn zolder kamer en vooral veel bezig met de webshop. De eerste 2 maanden van 2022 zijn onwijs goed van start gegaan en ik ben heel erg benieuwd wat de rest van het jaar voor mijn webshop gaan brengen. Ik had eerder al eens verteld dat ik ook een zakelijke webshop aan het maken was omdat ik veel bestellingen van bedrijven uit Duitsland, Belgie en Frankrijk krijg. Dat heeft even stil gelegen in Februari maar daar ga ik de komende tijd wel weer heel hard mee aan de slag.
Verder had ik ook weer leuke samenwerkingen voor de blog!

Wat een gekke tijd!

Op het moment van schrijven is er oorlog in europa. Oekraïne is aangevallen door Ruslans en het is een hele onzekere tijd. Hoe gaat dit verder verlopen, gaat het nog verder uit de hand lopen? Het maakt me angstig, dat was ik al zoals je hierboven leest maar nu nog meer. Kan zo in huilen uitbarsten en dat is eerlijk gezegd niets voor mij! Het idee dat er zoveel mensen worden vermoord, vechten voor hun leven en continu bang zijn voor wat hun te wachten staan. Dat maakt mij echt intens verdrietig! Mijn hart huilt. Voel me machteloos maar wil tegelijkertijd ook helpen.
Maandag 28 februari en ook de ochtend van 1 maart voelde ik me echt heel verdrietig. Ik wilde aan de ene kant me helemaal afsluiten van het nieuws, want dat deed ik de afgelopen maanden ook, maar tegelijkertijd wilde ik ook op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd.

Gelukkig kwam er dinsdag ochtend 1 maart ook de nieuwe maand aanbiedingen bij de groothandel online en probeerde ik me op die manier een beetje af te leiden van de buitenwereld. Ik beste veel te veel nieuwe stenen en hoopte dat ik het ook allemaal verkocht ging krijgen. Of nouja zou het nog wel in de kasten passen want naast een heleboel aanvulling bestelde ik ook veel nieuwe items. Iets om naar uit de kijken en hopelijk wanneer dit artikel online komt is het pakket binnen, zodat ik er mee aan de slag kan.

Ik merk ook aan mezelf dat ik niet zo goed meer weet waarover ik op dit moment moet schrijven. Daardoor merk ik dat ik dus echt niet lekker in mijn vel zit!

Maak jij je ook wel eens zo druk dat je er helemaal ziek van wordt?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | wat een gekke tijd!

  1. Fijn dat het goed ging met jou webshop.
    Ik kan heel goed begrijpen dat jij bang bent om ziek te worden…..
    Zeker omdat jij iets heftigs mankeert.
    Sommigen begrijpen er veel te weinig van.

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.