Time for tea | Wat een gekke maand was dit!

time for tea

Het is weer tijd voor een nieuwe Time for tea! In de vorige update schreef ik over dat het een emotionele rollercoaster was. De meerdere markten/fairs waar ik me voor had opgegeven, de privé omstandigheden en nog een aantal andere dingen maakt het dat ik er gewoon even klaar mee was! Pak een kop koffie, thee of een heerlijke warme chocolademelk en lees gezellig mee. Want hoe gaat het nu?

De vorige time for tea stopte ongeveer eind juli. Het laatste weekend van juli had ik nog een druk gepland weekend voor de boeg. Daar vertel ik je nu iets meer over, en daarna gaan we verder met augustus. Al zal dit een vrij korte time for tea update worden. Sommige dingen wil ik hier liever niet delen dus blijft er een groot stuk ‘leeg’.

Wat een gekke maand!

Op 29 juli bestond mijn webshop alweer 3 jaar, hoe dan? 3 jaar ben ik al bezig om mijn droom werkelijkheid te laten worden, werken aan een financieel vrij bestaan. Maar op 29 juli ging ik ook naar de Apenheul, daar ontmoette ik iemand waar ik al een hele lange tijd mee aan het praten was. Ik had een hele leuke dag ondanks de regen, na een aantal rondjes door het park liepen we daarna nog door het Berg en Bos park, onder andere langs de herten en zwijnen. Fijne gesprekken en zelfs samen een gebakje eten om mijn 3 jarig bestaan te vieren. Ja deze dag heeft mij echt oprecht heel veel goeds gedaan! En we hebben gelijk een nieuwe datum geprikt om af te spreken (ook al duurt dat nog even).
In de avond heb ik alles klaar gelegd voor de oertijdmarkt die de 30e namelijk op de planning stond. Helaas hadden we die dag redelijk slecht weer, ondanks de drukte waar wij aan de kraam zelf niet veel van mee kregen omdat we in een soort apart hoekje stonden. Persoonlijk vond ik dit echt heel jammer, had er echt meer van verwacht ondanks dat het een prima verkoopdag was!
Daarna begon natuurlijk augustus, jeetje wat een gekke maand was/is dit. Had mega drukke dagen omdat ik 8 augustus de laatste markt had (Zomermarkt in Rijssen). Daarna moest natuurlijk alles online wat ‘over’ was van de markten.
Mijn emoties gingen deze maand ook van het ene uiterste naar de andere. Van intens gelukkig naar ontzettend verdrietig, ik wist me soms geen raad met mezelf.

Hoe was jou maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.