Time for tea | voorbereidingen beurs

time for tea

Het is een tijdje geleden dat ik een time for tea blog schreef en dat heeft zo zijn redenen. Hoogtijd om jullie een beetje bij te praten met deze blog. Pak er een lekker kop thee, koffie of mijn persoonlijke favoriet een warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

In de vorige blog schreef ik nog dat ik last had van een winterdip. En ondanks dat die dip grotendeels weg is, zit ik nog niet lekker in mn vel. Ik merk dat werken veel energie kost en daardoor kan ik er niet echt van genieten. Elke dag opstaan en je afvragen waar je het voor doet.

Werken – voorbereidingen beurs

Eind 2023 had ik me opgegeven voor de nieuwe editie van de Internationale Mineralen beurs in Rijswijk. Omdat ik definitief te horen heb gekregen dat ik er weer bij mag zijn, kunnen de voorbereidingen beginnen. Wat neem je mee, hoe spring je eruit tussen zoveel collega webshops/bedrijven. Ik heb mijn lijstje al klaar en het is nu zaak om alle items te verzamelen en te prijzen voor de beurs. Het leukste bewaar ik voor het laatste, namelijk het uitzoeken van een slaapplek. Gaan we voor een hotel naast de beurs of huren we ergens een vakantiehuisje, dat ga ik begin maart uitzoeken.

En hoe gaat het verder? Nou daar kan ik heel kort en krachtig over zijn. Samen met mijn vriend zijn we druk op zoek naar een eigen huisje. We zoeken tussen de sociale huur en particulier, in de omgeving Utrecht/Veenendaal/Ede/Amersfoort. Een redelijk zoekgebied zou je denken maar het aanbod is om te huilen. Duimen jullie mee voor ons?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.