Time for tea | Vakantie en weer druk aan het werk!

time for tea

Wat vliegt de tijd (volgens mij deel ik dit elke keer, haha)! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Vakantie?

Naast, het zou je niet verbazen, bezig zijn met de webshop had ik ook een weekje vrij genomen. Ik ben een weekje (8nachten) naar Limburg geweest en daar een week in een safaritent gezeten. Ik probeerde even afstand te nemen van de webshop/mijn bedrijf zodat ik hopelijk na de vakantie weer met nieuwe ideeën en inspiratie verder kon gaan. De vakantie was fijn, de tent was heerlijk en we hebben ook wat toffe dingen gedaan. Een bezoek gebracht aan Oorlogsmuseum Overloon wat ik heel interessant vond en zeker een aanrader! De vakantie had ik ook echt even nodig, zeker ook na de spannende controle bij de MDL arts waarbij ik gelukkig wel goed nieuws kreeg. Ik kon dus optimaal ontspannen tijdens de vakantie zonder mij druk te maken over wat misschien kon komen.
makkelijke vakantie outfit
Mijn vakantie was natuurlijk net na de vorige update, dus er is nog meer, al kun je je misschien wel voorstellen dat dat vooral in het teken stond van bezig zijn met mijn bedrijf. Ik paste de percentages aan binnen de Profit first methode. Ook ben ik na de vakantie druk geweest met het uitbreiden en updaten van de zakelijke webshop. Ook maakte ik een plan hoe ik de komende maanden verder wil om er van dit jaar echt een onwijs top jaar van te maken. Omdat ik al een onwijs mooie groei heb doorstaan in het begin van het jaar wil ik dit natuurlijk wel doorzetten. Dus een verdubbeling van de cijfers van vorig jaar is het minste wat ik wil. En daar heb je een plan voor nodig zodat je scherp blijft.

Druk aan het werk en de komende tijd!


Na mijn vakantie ging ik dus weer druk aan het werk. Maar ik plande ook een dagje weg omdat ik mijn moeder een dagje dierentuin cadeau deed voor moederdag. Ik probeerde wel echt na mijn vakantie voldoende ‘vrije’ momenten te plannen zodat ik niet weer tot het uiterste ga. Laat ik zeggen dat dit nog in uitvoering is, haha.
structuurjunkie planner
De komende tijd ga ik verder met het uitwerken van een plan voor de komende maanden. Ik zal vooral bezig zijn met mijn bedrijf, zoals ik denk ik wel elke update schrijf. Ook wacht ik geduldig af tot de nieuwe controle en probeer ik tot die tijd echt op mijn voeding te letten. Ik merk namelijk echt dat als ik echt let op wat ik eet ik ook veel minder symptomen heb wat betreft de crohn. Misschien dat ik daar binnenkort ook wel een los artikel over schrijf. Voor nu ga ik in ieder geval door met 4 dagen per week iets nieuws plaatsen zodat ik mezelf niet al te veel druk op leg.

Heb jij nog iets leuks gedaan de afgelopen weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.