Time for tea | Vakantie en meer bloggen!

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik je over dat ik best wel veel lichamelijke klachten had, echt een rot week achter de rug had en dat ik uitkeek naar de komende weken vanwege de vakantie en meer bloggen! Maar zoals je gewend bent, er is weer een heleboel veranderd dus tijd om je weer helemaal bij te praten. Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it…

De laatste loodjes naar de vakantie waren zwaar, heel erg zwaar. Mijn lichaam had er geen zin meer in en ik was zo ongelofelijk moe dat ik bang was dat ik een flinke ontsteking zou hebben in mijn darmen. Dat is gelukkig niet het geval en het was gewoon te veel werk en teveel stress daardoor wat mijn lichamelijk uitputte. Tijd om eens flink te ontspannen tijdens de vakantie dus, om bij te laden en daarna hopelijk weer fris en fruitig te gaan werken.

Vakantie!
saarburg waterval

Het zit er weer op voor dit jaar, ik zeg natuurlijk nooit nooit, maar de kans dat ik dit jaar nog op vakantie ga is eigenlijk nihil. Ik heb 2 prachtige vakanties gehad de afgelopen maanden en kom net terug van Saarburg waar ik even niets hoefde en genoot van alle kleine dingen. Verder was deze vakantie expres laat gepland omdat ik mijn verjaardag niet thuis wilde vieren maar gewoon lekker op vakantie wilde zijn. Er liggen al ideetjes klaar voor volgend jaar maar nog niets concreets. Daar gaan we de komende maanden naar kijken.
baumwipfelpfad saarschleife

Zoals ik al schreef, ik was naar Saarburg (Duitsland) geweest waar we op Camping Landal Warsberg stonden. Prachtige camping boven op de Warsberg waar je super ver kon kijken. We hebben best wel veel gedaan in de vakantie, soms zelfs meerdere dingen op 1 dag bezocht. Mijn vakantie verslagen gaan hopelijk ook snel online komen want de bezienswaardigheden waar ik ben geweest zijn echt de moeite waard om nog eens te zien! Ik was er best wel weer aan toe om lekker in mijn bed te slapen maar eenmaal thuis (of eigenlijk al zodra het bordje Nederland zichtbaar wordt) overvalt toch weer de stress en alle dagelijkse zorgen je waardoor ik mij de eerste dagen na de vakantie echt beroerd heb gevoelt. Ik kreeg gelijk de griep, koortsblaren en ik was hondsverkouden. Nouja, dan hebben we dat ook maar gelijk gehad! Dus die griepprik heb ik niet meer nodig, haha.

Meer bloggen?
plan with me oktober 2019


Nu ik terug ben van vakantie wilde ik het helemaal anders gaan aanpakken. Ik wil deels mijn lichaam laten bepalen wat qua werk wel of niet gaat. De afgelopen maanden ben ik veel te veel over mijn grenzen heen gegaan waardoor ik mij dus helemaal niet fijn voelde. Dit wil ik dus niet meer en ik ga terug naar zo’n 10 uur per week werk, niet veel maar ik ben al lang blij dat ik in staat ben om te werken! Met mijn Ziekte van Crohn en Fibromyalgie is dat nog best een uitdaging! Omdat ik naast die 10uur werk nog veel tijd over houdt wil ik mij weer gaan focussen op mijn blog. Ik wil meer bloggen zoals ik dat voor de drukke maanden ook deed waardoor de inkomsten die ik door mijn blog had ook flink hoger waren dan op dit moment. Niet gek natuurlijk want het is logisch dat je meer verdient als je ergens meer aandacht en energie in steekt. Door die extra inkomsten val ik niet te ver terug in mijn financiële plaatje en kan ik precies qua energie indelen wanneer het wel of niet gaat. Eigen baas zijn is toch een stuk fijner in mijn situatie.
legergroene tuniek

De afgelopen maanden ben ik op de achtergrond ook bezig geweest met een andere bezigheid naast het bloggen. Namelijk het maken van een blog planner die ik hopelijk binnenkort met jullie kan gaan delen. Ik wil hem gratis aanbieden op mijn blog, je kunt er dan zelf voor kiezen hem uit te printen of op de computer te gebruiken. Maar daar in een ander artikel meer over!

De planning voor de komende weken?
outfit met een bijzonder tintje

De komende maanden is het toewerken naar het einde van dit jaar. Het gaat ongelofelijk snel en stiekem hoop ik dat de tijd soms even stil blijft staan zodat ik wat meer gedaan krijg. Deze maand (oktober) wil ik graag afspreken met mijn oude schoolvriendinnen (die ik inmiddels ook al weer een hele tijd niet heb gezien!) en hopelijk nog naar Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn voor Halloween.

Verder wil ik eerst mijn lichaam de kans geven om energie op te doen en de winter goed door te komen, vervolgens wil ik dan toch wel proberen om weer naar de 15 tot 20 uur per week toe te werken. Maar voor nu stap voor stap!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | Vakantie en meer bloggen!

  1. Fijn dat je uiteindelijk genoten had van de fijne holiday’s..
    Daar kan jij niets aan doen dat je chronisch ziek bent.

    Een fijne dag

Comments are closed.