Time for tea | This is going to be my year!

time for tea

Het is weer tijd voor een nieuwe Time for tea, de allereerste van 2023! Ik ben ontzettend gemotiveerd om dit jaar te gaan knallen. This is going to be my year! Pak een kop koffie, thee of een heerlijke warme chocolademelk en lees gezellig mee.

Nee voor mij geen quotes als ‘nieuw jaar, nieuwe ik’ want ik ben gewoon nog dezelfde persoon als vorig een paar weken geleden. Echter is mijn vlammetje wel iets harder aan het branden dan een paar weken geleden! Een nieuw jaar betekend ook weer een lege boekhouding, of nou ja bijna leeg want de eerste bestelling van 2023 kwam al op 1 januari om 00.15uur binnen!

Dit wordt mijn jaar!

Vanaf nu ga ik dit gewoon manifesteren, dit word mijn jaar! Ik heb een aantal omzet doelen opgeschreven voor mijn bedrijf en ook een winst plan. Dit jaar wil ik het dubbele halen dan 2022 en ik wil echt een goed vooruitzicht hebben op dat ene huis wat ik in mijn hoofd heb.

Toen ik begon met mijn bedrijf in juli 2020 had ik nooit kunnen dromen dat ik er fulltime mee bezig zou zijn. Natuurlijk hoopte ik dat wel, maar dat ik in oktober 2021 uit de KOR zou komen (die ik overigens per 1 januari 2021 had) had ik echt nooit gedacht. En dat 2022 zo’n bizar goed jaar voor mijn bedrijf zou worden, dat was iets wat voor mij te hoog gegrepen leek. Elke keer blijf ik mezelf verbazen wat ik eigenlijk kan. Chronisch ziek, een mega heftige operatie gehad en toch dit allemaal doen! Dat maakt mij zo gemotiveerd (en ja ik ga het nu gewoon uitspreken!) dat ik hier mijn familie bedrijf van wil maken. Dit wil door geven aan een toekomstige nieuwe generatie lijkt mij zo ontzettend gaaf. En nee, voor mij nu nog geen kinderplannen hoor! Eerst nog groter groeien met mijn bedrijf, een huis kopen en dan gaan we eens kijken of het mij gegeven is om kinderen te krijgen.

Gemotiveerder dan ooit


In december schreef ik mij in voor een cursus/training van Mrs-Ecommerce en ondanks dat deze training nog niet is begonnen merk ik dat door mijn mindset te veranderen ik nu al zorg voor een groei in mijn bedrijf. Dag 9 van dit jaar en ik zit al op 51% van mijn omzetdoel van deze maand. En nee dat is geen mini doel, maar gewoon het dubbele aan omzet van 2022. Ik voel dat dit mijn jaar gaat worden, geen idee hoe dat komt maar ik ben klaar om te knallen, klaar om te groeien, klaar om mijn droom waar te maken!

Heb jij doelen voor 2023?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.