Time for tea | Teleurgesteld en boos!

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Sindsdien is er eigenlijk niet veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

In de vorige time for tea schreef ik dat ik uit keek naar The Sound of music. Helaas werden onze kaartjes geannuleerd, we hoorden bij de 2/3 die boven de toegestane bezetting zaten. Ik was boos, teleurgesteld, geïrriteerd tegelijk! Keek hier al vanaf augustus naar uit, het was mijn cadeautje voor zowel mijn verjaardag als het afsluiten van de heftige periode voor jaar. Dat dit dus niet door ging kwam echt als een messteek aan. Die avond en ook de dag erna was ik echt in een rot humeur! Mama besloot om er dan even tussenuit te gaan en samen gingen we naar Obelink in Winterswijk. Daar hebben we samen gegeten en natuurlijk rondgekeken naar oa mijn tent en de luifel. Het was wel even gek om ergens rond te lopen aangezien ik eigenlijk nergens kom de laatste maanden.
Daarna besloot ik weer in mijn bubbel te gaan en vooral lekker thuis te blijven.
Uiteraard was ik weer druk met de webshop en blog. Het was echt een onwijs goede eerste maand van 2022, als we deze lijn door blijven zetten dan verwacht ik echt een prachtig jaar!

Verder had ik ook een aantal toffe samenwerking, waaronder met Curcum en met Femme Luxe. Er is al een nieuw pakketje van Femme Luxe onderweg dus die kunnen jullie binnenkort weer verwachten.

Plannen voor de komende weken?

Omdat ik nog geen nieuws heb gekregen over of er misschien nog nieuwe voorstellingen van The Sound of music komen heb ik ook nog geen nieuwe voucher gekregen. Dat wacht ik even af want ik wil er wel heel graag naar toe. Verder wil ik deze maand de zakelijke webshop af hebben zodat hij uiterlijk op 1 maart online kan. Qua inhoud is hij zo goed als af, alleen de lay-out ben ik aan het knutselen. Daarnaast wil ik nog meer dingen gaan doen qua webshop maar dat is niet zo heel interessant om te vertellen. Het gaat voornamelijk over het scheiden van de consumenten webshop en de zakelijke webshop. Daarvoor moet ik nog veel dingen doen. Ook wil ik mama helemaal inwerken zodat zij dingen kan overnemen als het mij niet lukt. Ze was vorig jaar al ingewerkt maar ik heb nu veel nieuwe handelingen en ook software dus tijd voor een opfriscursus haha.
Het zijn een beetje saaie time for tea updates de laatste tijd omdat ik vooral bezig ben met werken en verder niet echt iets anders doe.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Teleurgesteld en boos!

  1. Och jeetje dat is heel vervelend.
    Ik hoop voor je dat het snel goed komt en dat jullie de voucher krijgen en de voorstelling door zal gaan.

    Een hele fijne dag…..

Comments are closed.