Time for tea | Stapje voor stapje

time for tea

En dan zitten we al in December! De laatste maand van 2020 en wat hoop ik oprecht dat volgend jaar een veel beter jaar wordt, in alle opzichten! Het is alweer ruim 5 weken geleden dat ik de laatste time for tea update schreef. Er is eigenlijk best veel gebeurd de afgelopen weken en nu stapje voor stapje vooruit. Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen 5 weken? De laatste time for tea die ik schreef kwam op 26 oktober online. En sindsdien is er weer zoveel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Mijn gezondheid

Om het even beknopt te vertellen, want ik wil een uitgebreid artikel schrijven over wat er allemaal precies is gebeurd. Het gaat gelukkig stapje voor stapje en voor mijn gevoel te langzaam de goede kant weer op. Na overleg met zowel de mdl verpleegkundige en met de praktijkondersteuner zette ik vorige week de stap om bij de werkgever aan te geven om weer iets te proberen qua werk. Ook spookt het al even door mijn hoofd om misschien toch ander werk te gaan zoeken. De avonduren werken is zeker nu lichamelijk geen goed idee, daar ik in de avonden te moe ben en dan de hele dag mijn energie moet sparen om iets in de avond nog gedaan te krijgen. Een paar uur overdag werken lijkt mij voor mij gewoon haalbaarder, zeker in combinatie met mijn eigen bedrijf!

Uit de MRI heb ik niet heel veel informatie gekregen. Enkel dat er geen abces is, wat natuurlijk heel goed nieuws is. Maar in de rechteronderbuik is het ook totaal niet rustig met veel actieve cellen, fistelvorming naar darm, eierstok en vetweefsel. Voor nu willen ze kijken wat de humera spuiten gaan doen en verder weer ik eigenlijk helemaal niks. Lekker communicatie hé!
webshop natural blooming

Stapje voor stapje?


Nu is het zaak om stapje voor stapje weer op te gaan bouwen. De afgelopen weken heb ik al mijn eigen bedrijf weer opgestart. De blog loopt weer en met de webshop ben ik achter de schermen ook druk bezig. Stapje voor stapje probeer ik weer terug te gaan naar wat ik daarvoor ook deed. Het kost mij dit keer net even wat meer moeite dan de operatie in juli. Net gek eigenlijk want dit keer had ik echt een mega slechte nierfunctie, wat onbewust ook veel energie slurpt. Daarbij is het nu ook winter en heel snel donker waar ik altijd al veel last van hard. Het werken is ook weer gestart en het zal dan ook elke keer kijken zijn of ik dit vol houdt. Wel heb ik voor mezelf besloten om overdag te willen werken en niet meer in de avonduren. Maar dat is iets voor het nieuwe jaar.

De laatste weken december!

Nog maar goed 3,5week en dan is ook december alweer om en beginnen we aan een nieuw jaar. Het is dus nog even 3,5 week knallen en alle laatste puntjes op de i zetten voor 2020. Sowieso voor de blog zijn er altijd een aantal dingen die ik wil afronden voor het nieuwe jaar start, bepaalde artikelen die ik nog wil schrijven. Ook administratief het jaar afsluiten en kijken wat 2020 voor jaar is geweest voor mijn bedrijf. Daarnaast ook persoonlijk terugkijken op een bewogen jaar, want poefh wat was dit een rot jaar in alle mogelijke manieren!

Daarnaast wil ik aan het einde van dit jaar ook een aantal plannen maken voor in het nieuwe jaar. Zo hoorde ik namelijk dat de musical ‘The sound of music’ weer terug komt, dat lijkt mij het aller beste eerste uitje voor het nieuwe jaar (voor mij dan). En wil ik nog beter bezig zijn met mijn eigen bedrijf door mij te verdiepen in groei mogelijkheden. En verder proberen om lichamelijk zo sterk mogelijk te worden. Gezond eten, goed slapen, zo min mogelijk stress, genoeg ontspanning mogelijkheden tussen door plannen en op tijd luisteren naar mijn lichaam.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.