Time for tea | sollicitatiegesprek en ziek zijn

time for tea

Gister kwam er geen artikel online. Eigenlijk wilde ik toen een persoonlijk artikel delen met jullie, maar dit weekend werd ik ziek dus moest het artikel wachten. Toch wil ik jullie even bijpraten en typ ik dit artikel. Ik vertel over een sollicitatiegesprek en ziek zijn.
Allereerst sorry voor eventuele spelfouten en de minimale opmaak. Dit artikel schrijf ik op dit moment (maandagavond), op mijn mobiel via de wordpress app. Ondanks dat ik behoorlijk de griep heb te pakken (voor de 3e keer dit jaar!), wil ik jullie toch even bijpraten over de afgelopen weken. Ik had een sollicitatiegesprek en werd ziek.

Sollicitatiegesprek

Vorige week mocht ik op gesprek komen bij een winkelketen. Hier had ik op gesolliciteerd, en werd een week later gebeld of ik langs wilde komen. Donderdag was het zover, helaas viel het best wel tegen. Ik snap dat ik geen 15 meer ben, maar als elk bedrijf zegt dat ik “te oud” ben en geen ervaring heb, krijg ik natuurlijk nooit ervaring! Voelde als een steek tussen mijn ribben op dat moment. Was de rest van de dag niet te genieten kan ik je wel vertellen. Al 4maanden aan het solliciteren en enkel afwijzingen,dat is niet leuk!

Ziek zijn

Al een tijdje heb ik buikpijn na het eten, maar sinds vrijdag heb ik gedurende de hele dag enorme pijn. Van steken tot aanhoudende zeurende pijn. Omdat ik niet graag naar de huisarts ga, en ben nu dus ook niet gegaan. Als de pijn echt niet te houden is dan ga ik wel, maar voor nu ga ik ervanuit dat het buikgriep is. Iedereen in huis heeft er al last van gehad, dus nu ben ik aan de beurt. Bij mij enkel iets erger. Naast dat ik beroerd ben, ben ik ook extreem moe. Zaterdag ben ik om 18uur op bed gaan liggen en geslapen. Werd ik wakker voor Wie is de mol, en daarna viel ik gelijk weer in slaap tot een uur of 8 de volgende morgen. Zondag heb ik bijna de hele dag op bed gelegen en geslapen.

Nu ik jullie weer een beetje bij heb gepraat, en de reden weten waarom er gister niets online kwam. Vandaag in plaats van molblog dit persoonlijke artikel, en de molblog schuift door naar donderdag. Voor woensdag en de andere dagen staan al artikelen ingepland. De komende dag zal ik zowel op mijn blog als op social media minder actief zijn, in de hoop dat ik weer snel beter ben!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Time for tea | sollicitatiegesprek en ziek zijn

  1. Goed dat je het aan je lezers uitlegt. En goed van je dat je naar je lichaam luistert. Buikpijn, hoop ik voor je, kan slopend zijn. Als rust is dat je nodig hebt, dan moet je je rust pakken. Beterschap!

  2. Wat vervelend zeg! Als je elke keer hetzelfde hoort zakt de moed je wel in de schoenen. En als je dan ook nog eens veel pijn hebt, geen pretje! Sterkte

  3. O, zo super vervelend voor je dat je niet bent aan genomen voor de baan.
    Blijven proberen meid ooit zal je wel een leuke job hebben die je graag doe.
    Wat vervelend dat je ineens ziek bent geworden… Hope ziek je uit en ben je paar dagen nadien veel beter.
    Veel beterschap meid.

Comments are closed.