Time for Tea | Nieuwe dingen

time for tea

Wat vliegt de tijd (volgens mij deel ik dit elke keer, haha)! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe waren de afgelopen weken?

Het waren eigenlijk best wel spannende weken! Zo had ik namelijk een afspraak om bloed te prikken en om ontlasting in te leveren voor een controle binnenkort. Daar in de Leven met Crohn serie meer over. Maar goed, ik vond het best spannend want zou ik nu bijna een jaar na mijn operatie nog steeds zonder medicijnen verder kunnen? Vind het nogal iets.
Verder was ik, het zal je niet verbazen, onwijs druk voor de webshop. De afgelopen weken heb ik namelijk eindelijk een knoop doorgehakt en ben ik begonnen aan iets nieuws. Het staat al ruim een jaar op mijn wishlist en ik heb nu besloten om door te gaan pakken. Want ik ben namelijk mijn eigen sieraden lijn begonnen met edelstenen. Ik begon met 3 soort kettingen en die waren binnen 2 dagen al allemaal uitverkocht. Oftewel, ik moest aan de bak! Ik besloot om het gelijk groot aan te pakken en de kettingen in bulk te gaan maken. En toen besloot ik ook om gelijk verder te gaan met oorbellen en armbandjes. Op dit moment ben ik nog bezig met alles maken en zodra ik voldoende op voorraad heb gemaakt, gaat alles online. Maar ik kan al wel verklappen dat ik 2 soorten oorbellen heb, 2 soorten kettingen en straks ook 2 soorten armbandjes. Het past allemaal bij elkaar en zal zowel los als in set verkrijgbaar zijn. Er zijn ondertussen al 3 webshops/winkels die mijn sieraden verkopen (ook 1tje in het buitenland!), zo onwijs trots!
vest ballon

Verder maakte ik een planning want ik wilde even flink vooruit gaan werken met mijn blog. Omdat er een vakantie aankomt en ik dan natuurlijk wel echt even vrij wil hebben. Gelukkig lukte het aardig om vooruit te werken, ook omdat ik nog maar 4 artikelen per week online plaats en hierdoor iets meer ruimte heb gekregen in mijn planning. Die ik overigens ook weer opvul (onbewust) met de webshop. Het is nu eenmaal meer dan een fulltime job, wat veel mensen niet doorhebben! Het doet mij dan ook echt pijn als mensen zeggen ‘waarom zoek je niet een echte baan’.. Dit is mijn ‘echte’ baan, ik kan er van leven en ik bouw iets onwijs moois op voor nu én de toekomst!

Wat zijn de plannen voor de komende tijd?

Nou eerst wacht ik even de controle af bij de MDL arts, dat bepaald ook deels hoe het verder gaat lopen. Want mocht mijn ontlasting en bloed niet goed zijn (wat ik mij haast niet kan voorstellen, want ik voel mij echt heel goed) dan wil ik sowieso een second opinion want ik ga niet zomaar aan de medicijnen (zeker niet die hij voorstelt!). Daarnaast hoop ik ook te gaan genieten van mijn weekje vrij en echt even niet bezig te zijn met mijn werk. Wat ik ook weer deels onmogelijk vind, want ik ken mezelf, ik weet dat ik bezig zal zijn met bloggen en nieuwe dingen bedenken voor de webshop. Maar goed, we kunnen het altijd proberen!
Maar natuurlijk ook het lanceren van mijn gehele eigen sieraden collectie. Af en toe deel ik al foto’s en filmpjes hiervan, maar ik kan echt niet wachten tot alles helemaal klaar is en dit online kan.
Dus tja, de komende tijd ga je zeker meer lezen over de vakantie, de controle bij de MDL, samenwerkingen en meer.

Ga jij nog wat leuks de de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.