Time for tea | Mijn ideeën lopen over!

time for tea

We gaan de tweede week van Maart alweer in. Wat is er de afgelopen weken allemaal gebeurd en wat staat er op de planning voor de komende weken? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen 4 weken? Oeps! Toen was het ineens maandag en moest eigenlijk een nieuwe Time for tea online komen. Dat kwam er niet om 04uur vanmorgen. Maar wel iets later want ik schrijf hem nu om half 9 in de ochtend alsnog.

Sindsdien is er niet zoveel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Mijn ideeën lopen over!

De afgelopen weken zat het niet mee qua webshop. De bestellingen lopen gelukkig wel maar omdat ik weer nieuwe voorraad wilde bestellen ging ik dus op zoek naar leuke items voor de lente/zomer. Al snel kwam ik op mooie rozenkwarts ringen en verschillende armbanden. Bestelling bij de groothandel eruit, maar helaas werd ik al snel teleurgesteld omdat de ringen te lelijk waren. Toen kon ik ook niet de armbanden krijgen die ik voor ogen had en zat ik echt even een week in een dip.
Geen idee wat er toen gebeurde (dit was overigens afgelopen week) maar ineens kreeg ik een soort ingeving dat ik het misschien zelf zou kunnen maken. En bam! Daar ontstond een nieuw idee. En van dat idee kwamen nog meer ideeën.

Dus voor mijn webshop ga ik de volgende ideeën uitwerken:
– Zelf maken van armbanden, ringen en hangers van 925zilver en alleen echte edelstenen.
– Zelf maken van sieraden doosjes (want ook die kon ik niet vinden zoals ik die zou willen).
– Op bestelling maken van sieraden.
– Zelf maken van een armbanden rek van hout.
jurkje yaya women

Hoe gingen de afgelopen weken?

Het lukt me nog steeds niet om vooruit te werken voor de blog. Heb echt geen idee waar het aan ligt maar op de een of andere manier lukt het gewoon echt niet. Kijk naar vandaag. Het artikel hoorde eigenlijk om 4uur vanmorgen online te komen maar het is nu half 9 in de ochtend en ik ben dit artikel nog aan het schrijven. Voor komende week is ook alleen morgen al ingepland, voor de rest van de week heb ik ook nog geen enkel idee wat ik online wil zetten. Waar ik voorheen echt makkelijk 1 of 2 weken vooruit werkte, lukt het me nu niet om 1 dag vooruit te schrijven. Waar ik overloop van ideeën voor de webshop, heb ik 0 inspiratie voor de blog. Bizar gewoon dat dit niet als een weegschaal werkt en ik blijkbaar alleen op 1 ding kan focussen. Maar dat weerhoudt mij er niet van om het toch te blijven proberen.

Tja, hoe gingen de afgelopen weken? Hetzelfde als de weken ervoor. Heb echt extreem weinig variatie en op een ommetje en wat pakketjes wegbrengen elke dag zit ik gewoon thuis. Dat begint ook langzaam aan echt op te breken, merk dat ik veel sneller geïrriteerd ben en ik ook sneller negatief ben. Zoals dat ik bijvoorbeeld een week lang extreem teleurgesteld was en het bijna voelde alsof de hele wereld tegen mij was. Alleen maar omdat de ringen er niet uitzagen en ik de armbandjes die ik wilde niet kon krijgen. Bizar hoe je emoties zo extreem worden als je dus al maanden nergens komt. Hoop dus echt heel erg dat we weer een lichtje in de tunnel gaan zien want anders worden dit soort momenten alleen maar meer en extremer.

Hoe gaat het qua gezondheid?

Het verwijderen van de JJ katheter ging gelukkig goed en ik heb het ook maar over me heen laten komen. Ik was in de ochtend behoorlijk gespannen en was echt wel een beetje bang dat ik pijn zou krijgen. Dat viel gelukkig heel erg mee, ik schreef er ook een artikel over. Durf heel moeilijk uit te spreken hoe het gaat maar het gaat redelijk goed. Op de een of andere manier gaat het steeds ineens slecht als ik uitspreek dat het goed ging, dus ik ben een beetje voorzichtig ermee. Maar goed, ik mag niet klagen want er zit zeker een stijgende lijn in en hopelijk blijft die ook. De volgende time for tea zal nog plaatsvinden voor de controle bij de uroloog (om te kijken of de rechternier het nog steeds zelf aan kan).

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Time for tea | Mijn ideeën lopen over!

    1. Dankje! Ja als je niet kan vinden wat je zoekt of de kwaliteit zo slecht is, dan heb je 2 mogelijkheden. Of je laat het zitten en legt je focus ergens anders op, of je maakt het zelf. Gelukkig een hele goed groothandel gevonden met prachtige materialen om zelf sieraden van edelstenen te maken dus ik ga het gewoon zelf proberen.

    2. Dankje! De eerste armbandjes zijn klaar en staan inmiddels online op mijn webshop! Druk bezig om nog meer te maken.

Comments are closed.