Time for tea | Mijn eigen bubbel!

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Het is inmiddels 2022 dus tijd on jullie bij te kletsen. Sindsdien is er eigenlijk niet veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

De afgelopen weken was ik erg druk met de webshop. Mijn dagen breng ik eigenlijk volledig thuis door. Steeds vaker hoor ik, je zit thuis dus dan kun je ook wel dit of dat.. dat ik thuis zit betekend niet dat ik niets doe. Ik werk gemiddeld 60 tot 70uur per week aan mijn eigen bedrijf. Gemiddeld werk ik dus 10uur per dag aan mijn bedrijf om ervoor te zorgen dat ik er een goed salaris uit kan halen. Voor veel mensen lijkt het alsof ik maar thuis zit niets te doen, maar dat is absoluut niet zo. Ik vind het ook vreselijk dat ik mezelf steeds moet verantwoorden en verdedigen (daar ga ik in 2022 ook zeker mee stoppen!). Het enige uitje wat ik heb is de bestellingen naar het postkantoor brengen en verder ben ik thuis. Deels ook uit zelfbescherming want ik wil niet ziek worden. Los van Mister C wil ik ook geen griep of andere dingen oplopen. 2021 was voor mij een zwaar jaar waarin ik echt heel ziek ben geweest. Die periode in het ziekenhuis, de operatie en de tijd na de operatie hebben zijn sporen achtergelaten. Ik ben bang om ziek te worden, bang dat ik door iemand anders ziek wordt, bang om weer in het ziekenhuis te liggen, etc etc.

De laatste weken heb ik gemerkt dat mijn immuunsysteem erg zwak is en ik snel iets te pakken heb. Ondanks dat ik nergens kom heb ik sinds kerst een verkoudheid te pakken. Nee geen C, want ik voel me verder wel prima, voel me niet ziek maar het is wel gelijk een extra reden voor mij om thuis te blijven. Thuis in mijn eigen bubbel, werken aan mijn gezondheid. Bij de controle in december bij de mdl arts kreeg ik ook te horen dat mijn vitamine D extreem laag was, maar 28 wat boven de 70 hoort te zitten. Met tabletten probeer ik dit weer omhoog te krijgen maar hieraan kan ik wel zien dat ik een stuk darm mis die dit opneemt uit voeding.

Plannen voor de komende weken?

Plannen voor de komende tijd heb ik zeker. Los van in mijn bubbel thuis blijven staat er 1 uitje gepland. Sinds augustus kijk ik uit naar mijn eerste en enige uitje, namelijk naar the Sound of music. Ik hoop dat ook echt dat het door gaat en dat de lockdown niet verlengd gaat worden.
Het is natuurlijk een nieuwe jaar dat betekend dat ik weer opnieuw begin met de boekhouding. In december heb ik een lijst met doelen opgezet waar ik hard aan ga werken. Maar 2022 startte goed met toffe bestellingen en dat gaf me nog een extra boost motivatie! Ik deed op 1 en 2 januari ook gelijk 3 hele grote aankopen voor de webshop, er gaan zelfs stenen uit Oostenrijk komen. Lijkt me heel tof om die dit jaar ook eens te gaan bezoeken, voor nu blijft het op online bestellen en hierheen laten versturen. Er kwam een kleine 50 kilo aan stenen mijn kant op. Die moeten allemaal op de foto gezet worden en online op de webshop komen wat best veel werk gaat zijn. Dus dat staat ook gepland!
Verder heb ik geen plannen voor de komende weken.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.