Time for tea | Lichamelijke klachten, rot week en de komende weken!

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik je over dat ik bijna op de helft van de drukke weken was. Maar ook dat mijn blog een gigantische groei doormaakte in Juli, welke planning ik op dit moment hanteer en dat ik enorm uitkeek naar de vakantie. Inmiddels zijn we aangekomen in de laatste weken voor de vakantie. Maar zoals je gewend bent, er is weer een heleboel veranderd dus tijd om je weer helemaal bij te praten. Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijke rot weken achter de rug heb. Maar daar later meer over. Ik praat jullie natuurlijk helemaal bij wat er de afgelopen weken allemaal afspeelde en wat er de komende weken op de planning staat. Zo laten we maar snel beginnen.

Lichamelijke klachten!

De afgelopen maanden heb ik wel eens vaker laten vallen dat het lichamelijk op en neer gaat. Na mijn vorige vakantie in mei waarbij op de terugweg alle rust die ik had gelijk weer voorbij was. Daarna begonnen ook de andere lichamelijke klachten met mijn darmen weer op te spelen. Ik heb een periode glutenvrij proberen te eten maar die hielp na een week of 4 ook niet echt meer. Naast glutenvrij eten skipte ik daarna de tomatensausen, vette dingen en met dat nog een hele lijst met producten die ik probeerde te vermijden. Niets hielp definitief en de ene dag gaat beter dan de ander. Op dit moment bekijk ik nog steeds per dag wat wel of niet gaat.
Naast mijn darmen heb ik ook onwijs veel last van de Fibromyalgie waarbij de spierkrampen en gevoelloze benen/armen bijna altijd aanwezig zijn. Ongeveer 2 weekenden terug heb ik alleen maar op bed kunnen liggen omdat ik zoveel pijn had en echt geen energie om op te staan. Dus ik hoop dat dat de komende weken echt gaat veranderen!legergroene tuniek

Rot week achter de rug?


Naast al die lichamelijke klachten heb ik ook echt een rot week achter de rug waarbij ik echt even niet meer wist of dit leven nog wel zin had. Maar omdat ik niet meer wil dat anderen zoveel kunnen beheersen besloot ik om voor mezelf te kiezen en met een bepaalde werkzaamheden te stoppen.
Voor de mensen die mijn berichtjes op social media hebben gelezen hebben wel wat mee gekregen van de situatie. Omdat ik hier online niet meer al te veel op in wil gaan wil hier er verder ook niks over kwijt. Deze paar dagen hebben mij als persoon echt kapot gemaakt. Ik heb in die 2 dagen nog nooit zoveel gehuild, ik voelde me zo slecht. Hoe kunnen mensen die alles bij elkaar liegen nou geloofd worden en hoe kunnen anderen niet opkomen voor mensen die niet zo sterk in hun schoenen staat. Vele anderen die niet zo sterk als mij waren hadden hierom heel depressief kunnen worden of zelfs zelfmoord gepleegd. Gelukkig zijn deze gedachten voor mij niet meer overheersend maar dat wil nog niet zeggen dat ze er niet waren.legging van lidl

De planning voor de komende weken?

Dan leuk nieuws, want de komende weken is het gelukkig heel erg rustig. Al het extra werk heb ik afgezegd omdat ik het lichamelijk niet meer trek waardoor ik nu weer veel tijd over heb. Nog maar een paar weken tot mijn vakantie en ik ben er echt zo aan toe! We gaan 8 nachten naar Landal Warsberg in de omgeving van Trier, lekker dichtbij Frankrijk en Luxemburg dus daar staat ook tripjes naar toe gepland. Zo wil ik natuurlijk een dagje naar Trier, gaan we ook een Baumwipfelpfad bewandelen (als het maar niet regent!) en ga ik onwijs veel lekker eten kopen in Frankrijk want dat was het eerste en enige in maanden waar ik geen buikpijn van kreeg!
Verder heb ik de komende weken ook veel meer tijd over voor mijn blog (iets waar ik echt heel gelukkig van wordt!). Zo kan ik de komende tijd weer leuke nieuwe artikelen bedenken, schrijven en hopelijk bijladen. Mijn vermoeidheid zal niet van de ene op de andere dag beter zijn, maar het zal nu ik minder ga werken wel een stuk makkelijker en sneller gaan.
Ik kijk in ieder geval uit naar de komende 4 weken en hoop de volgende keer in mijn time for tea allemaal leuke dingen te kunnen vertellen, want daar ben ik nu wel een keer aan toe!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | Lichamelijke klachten, rot week en de komende weken!

Comments are closed.