Time for tea | Leuke plannen voor de webshop!

time for tea

Het is weer tijd voor een nieuwe Time for tea! Waar mijn vorige updates super positief waren, heb ik nu toch iets mindere weken achter de rug. Pak een kop koffie, thee of een heerlijke warme chocolademelk en lees gezellig mee.

In mijn vorige Time for tea schreef ik dat ik nogal in een negatieve vibe zat. Geen idee wat er precies aan de hand was, maar het leek allemaal niet zo mee te zitten. In deze Time for tea wil ik hier weer een beetje een positieve draai aan geven. Want ik heb leuk nieuws (en dat minder leuke nieuws, daar praten we maar even niet over).

Leuke plannen voor de webshop

Een aantal weken geleden ging ik samen met mama naar de Mineralenbeurs in Rijswijk. Daar proefde ik van de sfeer van ‘live’ verkoop en dat zette mij aan het denken. Nog op de beurs melde ik mij aan voor de Koningsdag Fair in Rijssen. Mega spannend, maar ik denk dat dit wel eens heel erg leuk kan worden. Omdat erg tijdens koningsdag geen ‘concurrenten’ zijn op de Fair, lijkt het mij heel interessant om dit eens uit te proberen. Maar dat betekende ook gelijk dat ik maar 4 weken had om dit allemaal te gaan regelen. Omdat ik een online winkel heb, moest ik alles gaan regelen wat betrekking tot de aankleding van de kraam, betaalmogelijkheid, voorraad, tasjes, informatiekaartjes en ga zo nog maar even door. Een lijst van 2 A4tjes met alle dingen die ik voor die tijd moet gaan regelen. Daarvan heb ik meer dan de helft inmiddels al kunnen afstrepen. Heel veel voorraad ingekocht, specifiek voor deze Fair, mijn tasjes zijn binnen waar ons logo opstaat. De aankleding van de kraam heb ik in huis en ik heb zelfs al een aantal keren een proefopstelling gemaakt. In principe hoef ik nu alleen nog informatie kaartjes te maken, het pinapparaat te bestellen en dan ben ik er volgens mij helemaal klaar voor.
Afhankelijk van hoe ik deze Fair ervaar (vind ik het leuk etc), ga ik mij waarschijnlijk ook aanmelden voor de Mineralenbeurs van Oktober. Dat is 2 dagen lang en hier komen natuurlijk allemaal mensen die interesse hebben in edelstenen/mineralen.
chakra set natural blooming

Wat er verder nog op de planning staat?

Persoonlijk gaat het iets minder top op dit moment. De komende weken heb ik een aantal afspraken staan die voor mij persoonlijk erg belangrijk zijn, maar niet erg leuk. Moet toch maar gebeuren zullen we maar zeggen. De inhoud van deze afspraken dat zal ik hier op mijn blog verder niet toelichten. Dat heeft geen meerwaarde en ik voel mij er zelf niet prettig bij om dit online te delen. Gelukkig staan er ook leuke dingen op de planning. Zo ga ik 25 april naar de musical Les Miserable, heb ik dus 27 april een hele dag op de Koningsdag Fair. En in mei ga ik alweer op vakantie. Daar ben ik ontzettend aan toe en stiekem hoop ik dat de minder leuke afspraken voor die tijd ‘klaar’ zijn. Verder ben ik natuurlijk lekker druk met de webshops en de voorbereidingen voor de Fair.

Heb jij nog iets leuks op de planning staan de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.