Time for tea | Lekker druk!

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe waren de afgelopen weken?

Net na de vorige update had ik een controle bij de MDL arts voor de ziekte van Crohn. Van deze uitslag was ik behoorlijk verbaasd want ik was er eigenlijk van overtuigd dat ik weer nieuwe medicijnen moest gaan gebruiken. Gelukkig kreeg ik het nieuws dat ik weer 3 maanden door mag zonder medicijnen! De nieuwe controle zal in oktober plaats gaan vinden. Verder ben ik ook alweer bezig geweest met de adventskalenders voor de webshop. De eerste kalenders zijn al klaar en ingepakt. Ik heb zoveel zin in deze periode van het jaar, vorig jaar was het zo onwijs druk dus ik ben heel erg benieuwd hoe dat dit jaar gaat zijn! En gaan we het record aan verkochte adventskalenders dit jaar verbreken? Vorig jaar heb ik er ongeveer 50 verkocht.
De afgelopen weken ben ik lekker druk geweest met het uitzoeken van nieuwe hosting voor mijn blog. Het was weer tijd om deze te gaan verlengen en omdat ik graag mijn webshops ook wil overzetten op het pakket van de hosting besloot ik om te gaan voor een nieuw bedrijf. Die heeft ondertussen mijn blog al overgezet en ergens aan het einde van het jaar zullen ook mijn webshops overgaan op hun nieuwe hosting. Zo heb ik alles bij elkaar en gaat dit net allemaal wat fijner zijn voor mij achter de schermen.
Verder heb ik ook nog een leuke wandeling met mama gemaakt bij Buurserzand. We waren van de route afgeweken (want warm) en waren daardoor een beetje verdwaald. Maar gelukkig liepen we gewoon goed en hebben we de route van 8km ingekort naar een km of 3. We hadden in ieder geval de grootste lol samen!

Plannen voor de komende weken?

Er zijn zeker plannen voor de komende weken. Want zo staat er een vakantie op de planning, deels daarom ook de vakantieplanning op de blog (ja ik heb eindelijk geboekt!). Samen met mama een weekje kamperen in Duitsland, super veel zin in! Maar daar binnenkort meer over in mijn vakantie serie. Omdat die vakantie nu gepland is, kan ik ook vooruit gaan werken met de blog en een aantal dingen klaar zetten voor mijn vakantie. Gelukkig hoeven de webshops niet dicht want mijn vader en broertje blijven thuis dus kunnen het voor mij over nemen tijdelijk. Wel ga ik een leuke korting instellen voor die periode zodat ik na mijn vakantie kan gaan beginnen met alle nieuwe voorraad.
Omdat ik tijdens mijn moeders verjaardag op vakantie ben heb ik alvast wel een heel tof cadeau bedacht. Samen houden wij namelijk heel erg van musicals dus ik wil haar mee nemen naar Soldaat van Oranje de musical. Die gaat gepland worden voor na onze vakantie en ik kan echt niet overbrengen hier op de blog, hoeveel zin ik daar in heb!
Dus de komende weken ben ik lekker druk met de blog, voorbereiden op de vakantie!

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.