Time for tea | laten we bijkletsen

time for tea

Het is een tijdje geleden dat ik een time for tea blog schreef en dat heeft zo zijn redenen. Hoogtijd om jullie een beetje bij te praten met deze blog. Pak er een lekker kop thee, koffie of mijn persoonlijke favoriet een warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

De laatste time for tea blog schreef ik dat ik bezig was met de voorbereidingen voor de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk. Inmiddels zijn we al bijna 2 maand verder, en heb ik bewust een tijdje niet een persoonlijke update geschreven. Laten we bijkletsen, want er is genoeg gebeurd in de tussentijd.

Internationale Mineralenbeurs

Samen met mijn vriend ging ik naar de Internationale Mineralenbeurs op 23 en 24 maart 2024. De dag ervoor checkte we in bij the Golden Stork hotel en deden we de avond lekker rustig aan. In de ochtend wilden we gaan ontbijten maar dat was pas open na 8uur dus gingen we eerst de kraam opbouwen. Na een half uurtje waren we al klaar en besloten we om terug te lopen naar het hotel om te gaan ontbijten. Daarna was het tijd om aan het werk te gaan en producten te verkopen op de beurs. Het viel gezien het hele weekend ontzettend tegen als ik het vergelijk met oktober. Wel hadden we een onwijs gezellig weekend en hebben veel gelachen. Naast dat we druk waren met de beurs hebben we zeker ook quantity time gehad.

En toen brak een periode aan met meerdere bezichtigingen. Eerst een huis in Arnhem, ondanks dat het huis prima was, waren we het er beide over eens dat we niet in Arnhem wilde wonen. Plus er moest nog behoorlijk wat aan het huis gebeuren om het naar ons zin te maken, wat al met al, al gauw richting de 10.000euro zou lopen. Dat is echt teveel voor een huurwoning.

Op dinsdag 23 april hadden we een half jaar relatie en zijn we gezellig uit eten geweest. Het weekend erop was het Koningsdag en hadden we de Koningsdag fair in Rijssen. Het weekend erop was het dodenherdenking en bevrijdingsdag en was ik in Cothen, waar mijn vriend woont. Ondertussen zijn we druk bezig met reageren op huurwoningen en hopen we dat we binnenkort geluk hebben en ons eigen plekje hebben.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.