Time for tea | knopen doorhakken en bloggen

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik over dat ik iets teveel hooi op mijn vork had genomen. Let’s talk about it, pak een lekker kop thee/koffie/ warme chocolademelk en ga er even goed voor zitten. Want ik heb weer een heleboel te vertellen!

In mijn vorige time for tea heb je kunnen lezen dat alles even teveel was en ik echt flink in een dip zat. Op dit moment ga ik met stapjes vooruit maar ik merk goed dat bepaalde situaties nog erg lastig zijn en mijn humeur snel kan veranderen. Maar natuurlijk deed ik ook meer dan alleen aan mezelf werken.

Werken

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken ook gewerkt. En best ook wel veel zag ik in mijn agenda. In maart heb ik maar 2 dagen niet gewerkt wat voor mij op zich best goed is. Ook heb ik voor aan mijn blog gewerkt naar mijn werk en bestonden de weekenden vaak aan typen, typen en nog eens typen. Heel af en toe maakte ik tussendoor ook nog product foto’s maar mensen ik ben echt druk geweest besef ik mij nu. In ieder geval werkte ik dus bij mijn 2 banen en ook voor mijn blog (baan 3).

Knopen doorhakken?

Om nou maar gelijk met de deur in huis te vallen. Afgelopen week en deze week heb ik mezelf niet beschikbaar gesteld bij mijn 2e baan. Waarom? Door de reden die ik beschreef in mijn vorige Time for tea. Die baan stopt namelijk toch binnen een jaar en omdat ik nooit weet wanneer ik precies wel of niet moet werken heb ik besloten om deze week te gaan bepalen of ik ga stoppen. Daarbij gaat er door de loonheffing nu zoveel af dat het haast niet de moeite is om uit bed te komen (nog geen 40 euro voor 8uur werken), snap je wat ik bedoel? Daardoor ga je ook niet met plezier werken. Plus bij mijn vaste baan kan ik meer uren werken waardoor ik ook niet op zoek hoef naar extra/ander werk. Dus deze week ga ik knopen doorhakken wat betreft definitief stoppen of niet.
5x bijzondere en opvallende manieren om je bedrijf / blog te promoten!

Hoe nu verder en bloggen?

Afgelopen week deed ik het rustig aan en nam ik vrij van mijn 2e baan zodat ik kon nadenken of ik daar nog wilde werken en hoe nu verder. Wat ik al wel heb besloten is dat ik meer wil doen met mijn blog. En nu echt serieus! Hoe gaaf is het als ik parttime kan werken bij mijn vaste baan en parttime kan werken aan mijn blog. En daar heb ik afgelopen maand ook heel hard aan gewerkt in de weekenden. Dus wie weet hoe dat de komende maanden gaat (en mijn blog is voor de belastingdienst al een bedrijf dus heel veel veranderd er op dit moment niet!). Maar voor jullie veranderd er helemaal niets aan mijn blog aangezien ik alleen samenwerk met bedrijven als het bij mij past.

De komende maand ga ik proberen mezelf nog verder te vinden en de rust en ruimte te creëren waarbij ik mezelf weer kan zijn. Maar dat niet alleen, ook ga ik mezelf voorbereiden op de vakantie in mei want daar heb ik onwijs veel zin in! Heb jij leuke dingen in het vooruitzicht of heb je de afgelopen maand leuke of misschien wel minder leuke dingen meegemaakt?

Hoe ging jou maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | knopen doorhakken en bloggen

  1. Ik kan zeker heel goed begrijpen dat dit niet zomaar iets is en er héél goed en serieus over nagedacht moet worden….

    Heel veel succes…..

    1. Gelukkig nog de hele week om te bedenken wat ik wil. Maar lastig is het zeker, kost ook aardig veel stress en hoofdpijn dit.

Comments are closed.