time for tea
Personal

Time for tea | inleiding

time for tea
Een nieuwe rubriek hier op LiefsCarolien! Het leek me wel zo leuk om mijn persoonlijke verhalen in een nieuw jasje te steken. En daarom vanaf vandaag is er ‘Time for tea’! In deze serie artikelen kunnen jullie elke keer iets anders lezen over mijn persoonlijke week, mijn gedachtes, belevenissen, en ga zo nog maar even door! Zie het als ‘Ik kom op de koffier/thee bij Carolien’, maar dan geschreven op mijn blog! Pak daarom maar een lekker kopje koffie of thee, en lees verder wat ik precies van plan ben met deze serie!

Een nieuwe serie betekend ook wat nieuwe onderwerpen. Ik weet nu nog niet wat ik volgende week ga schrijven voor deze serie, en dat maakt het misschien juist wel heel erg leuk! Wat ik wel weet is dat ik deze week ga beginnen met mijn rijlessen. Dus daar zullen ongetwijfeld leuke verhaaltjes van terug komen! Want ik vind het zo gigantisch spannend!

Wat je kan verwachten van Time for tea?
– Mijn gedachtes
– Leuke en minder leuke momenten
– Mini week overzicht
– Struggles maar ook leerzame momenten
– Altijd tips en/of tricks bij bepaalde situaties
– Gewoon lekker even bijkletsen
– Mij beter leren kennen! En gezellig even een kopje thee/koffie drinken!

Ik hoop dat ik jullie een goed beeld heb gegeven van wat ik precies bedoel met deze nieuwe serie! Kan je het nog niet helemaal voorhalen? Dan hoop ik je toch volgende week woensdag te zien bij de eerste time for tea artikel!
Hoe vaak ik deze artikelen ga plaatsen hangt af van wat ik die week heb meegemaakt. Voor mezelf houd ik 1x per 2 weken aan, dus 2 artikelen per maand. Deze zullen altijd op woensdag verschijnen, zodat ik niet elke woensdag meer een tag online plaats!

Ik neem jullie mee op weg naar mijn rijbewijs, en op zoek naar een nieuwe baan! Want alleen over deze 2 onderwerpen kan ik al genoeg gaan vertellen! Daarnaast zal er afwisseling zijn, van moeilijke momenten, hoe ik omga met bepaalde situaties, etc.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

5 thoughts on “Time for tea | inleiding”

    1. Wat leuk! Aankomende woensdag de eerste, en ik weet nu al dat ik enorm veel ga vertellen! Deze week is zo leuk, en vooral veel nieuws voor mij! Kan niet wachten tot dinsdag, dan ga ik het artikel schrijven 🙂

    1. Dankje! Ja ik ook wel een klein beetje 🙂 Ik weet wel dat ik nu al veel te vertellen heb, dus dat artikel wordt denk ik best wel lang 🙂

Comments are closed.